Haberler

Fatih Terim, Porto Karşılaşması Sonrası Sert Konuştu: Bazı Arkadaşlarla Yollarımızı Ayıracağız

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Porto maçı sonunda sert konuştu. Terim, "Bazı arkadaşlarla yollarımızı ayıracağız." dedi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. hafta maçında Portekiz ekibi Porto'yu Türk Telekom Stadında konuk etti. Karşılaşmayı Porto 3-2 kazandı.Porto'nun gollerini 17. dakikada Felipe, 42. dakikada penaltıdan Marega ve 57. dakikada Oliviera kaydetti. Galatasaray'ın golleri ise 45. dakikada penaltıdan Feghouli ve 65. dakikada Eren Derdiyok'tan geldi. Karşılaşmanın 67. dakikasında Feghouli bir penaltı atışından yararlanamadı.

SADECE SANTRAFOR PEŞİNDE DEĞİLİZ

Karşılaşma sonunda konuşan Terim, "Biz sadece santrafor peşinde değiliz. Ben zaman zaman bu mesajları da verdim. Değişmesi gereken birçok şey var. Sadece santrfor değil, bazı mevkilerin de değişmesi gerek. Bizim tarafımızdan hepsi tespit edilmiştir. İki aşamalı düşünüyoruz: Ocak ve temmuz. Bu aşamalarda çok transfer yapabiliriz." dedi.

"YOLLARIMIZI AYIRACAĞIZ"

Tecrübeli teknik adam, "Çok derin, herkesin alternatifi olan derin bir kadro yapacağız inşallah. Bazı arkadaşlarla yollarımızı ayıracağız. Bu alışverişlerde Galatasaray'ın kaybetmemesini istiyoruz. Santrafor diye bakılmamalı sadece. Acil yerler belki olabilir ama mayıs ayına geldiğimizde, iki oyuncumuzun kiralık olduğunu düşünürsek eksik yerleri anlayabiliriz." diye konuştu.

MELO VE SNEİJDER KONUSU

Terim, " Melo ve Sneijder'in Galatasaray'a hizmetleri geçti. Şampiyonluklar yaşadık, omuz omuza savaştık. Onların burada olması gereken ortam olursa, bunu size söylerim. Şu ana kadar bir şey yok." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eren Derdiyok Galatasaray Porto Spor Haberler

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Kamu personeli için yeni dönem! Fazla mesai ücreti yok, bunun yerine denkleştirme yapılacak

Kamu personeli için yeni dönem! Fazla mesai ücreti yok, bunun yerine denkleştirme yapılacak

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500

Yorumlar (41)

Dürbünlü:

Fatih Terim...........istifa etmeyi düşünüyormusunuz hocam..?

9
13
yanıtYanıtla
Ben:

Yok be terbiyesiz herif bizi Fenerli gibi başı önde gezmeye mahkum etti. İstifa edecek karekter nerde onda

yanıt1
yanıt3
Ace:

sen ne zaman gideceksin hocam? cidden artık takımı bile izlemiyorum.

12
6
yanıtYanıtla
DİYARBAKIRLI GS:

aslın da gitmesi gereken kişi sensin sen galatasaraya zarar veriyorsun fener maçın dan senin yaptığın artislik galatasaraya pahalıya patladı tff senin yüzün den her hafta maçtan sonra galatasaraya ceza veriyor

6
10
yanıtYanıtla
avrupa kartalı:

kendi ne zaman gidecek gitmez o kovdurur tazminatör. Ne oldu lan kuralar çekilince bu kadar kolay gruptan namağlup lider çıkarız ve Beşiktaşın rekorunu egale ederiz diyordunuz son maçta shalke kıyağı olmasa 4. olacaktınız. madara oldunuz yine conconlar. Şampiyonlar liginden bir kedi geçti :))

5
10
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

DOĞRU SÖYLÜYON BİR KEDİ GEÇTİ. . . ORDA LEŞ OLSAYDI SİZİN GİBİ BİR KARA KARGA GEÇERDİ. DİKİŞ TAKIMI HADİ ORDAN SENDE.

yanıt4
yanıt5
beşiktaş1903:

Terim kendisi gitmez kovdurur tazminat alır. Bu nasıl bir hakemliktir ya. Uefa sana sesleniyorum gese-porto maçının hakemini kızağa çek hakem portonun gollerinin hepsini verdi birde cinconun tacını vermedi acilen düdüğü assın. :)) ağlayın conconlar bekliyorum sizden süper ligde ağladığınız gibi salya sümük :))

7
5
yanıtYanıtla
beşiktaşlı:

bence sen önce kendi yolunu ayır. Bence 3. lük büyük başarı cinconspora. Concon Şamp. ligi gruplarında hep gelenden geçenden 4 yer grubu 1 puan ve eksi 18 averajla bitirirdi daha önceki yıllar böyleydi. Bu sene bu grup hariç herhangi bir grup olsa yine aynısı olur sıfır puanda kalırdı. Böyle ballı bir grupta 3. olması büyük şans. 1. torbada lokomotif gibi bir takım CL tarihinde olmaz bir daha. Shalke de bundesligada 15. sırada. salatasaray bunuda yenemedi :))

4
8
yanıtYanıtla
Muhittin Kartalsken:

Tineri acilen bırakmalısın.

yanıt8
yanıt5
AZO:

LIVERPOOL !!!

yanıt3
yanıt3
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title