Haberler

Eski yöneticiler, Teknik Direktör Fatih Terim'e başkanlığa aday olması için baskı yapıyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın etkili Genel Kurul üyeleri Ahmet Ocaklı ve Derya Taşdelenler, eski başkan Alp Yalman, Teknik Direktör Fatih Terim'in başkan olmasını istiyor. G.Saray'ın eski başkanı Alp Yalman, ısrarla Terim'e başkanlığa geçmesini söylüyor. Geçen yaz Bodrum'da Terim ile bir araya gelen Yalman ve Taşdelenler, Terim'e başkanlık teklifi yapmış ama bir yanıt alamamıştı. İkinci teklif ise Ahmet Ocaklı'dan geldi. Terim, kritik yarış nedeniyle bir yanıt vermedi, kararı sezon sonuna bıraktı.

Mayıs ayında seçime girecek Galatasaray'da öne çıkan beş adaya bir altıncı isim olarak Teknik Direktör Fatih Terim de eklenebilir. Galatasaray camiasının önde gelen isimleri, Terim' e başkanlık baskısı yapıyor. Geçtiğimiz yaz ayında Derya Taşdelenler ve eski başkan Alp Yalman, Bodrum'da Fatih Terim ile bir araya geldi. Terim bu teklife bir yanıt vermedi.

İKİNCİ TEKLİF GELDİ

İkinci başkanlık teklifi de Ahmet Ocaklı'dan geldi. Fatih Terim, kritik şampiyonluk yarışı nedeniyle buna bir cevap vermedi, sezon sonunda net bir karar alacağını ifade etti.

HAMAMCIOĞLU KARARSIZ

Başkan adayları Mustafa Cengiz, Metin Öztürk, Burak Elmas ve Tuncer Hunca, Fatih Terim ile çalışmak istiyor. Eşref Hamamcıoğlu'nun ise bu konudaki düşüncesi bilinmiyor. Ancak Hamamcıoğlu'nun, Terim ile çalışma isteği zayıf görülüyor.

Fatih Terim'e Bodrum'da başkanlık teklifi yapan camianın büyükleri, mayısta aday olması için bir teklif daha yaptı

TERİM, CENGİZ'E SOĞUK BAKIYOR

Bu sezon beklediği transferlerin yapılmaması nedeniyle Cengiz yönetimiyle gerilen Terim, Mustafa Cengiz'le önümüzdeki sezon çalışmaya pek sıcak bakmıyor. Cengiz ve Terim arasında pek de sıcak ilişki yoktu, bu sezon iyice kötüleşti. Ancak Abdurrahim Albayrak sayesinde kalabileceği bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Fatih Terim Alp Yalman Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Recep Aykun:

Fatih Terim gidiyor diye sevinirken desenize yağmurdan kaçarken doluya yakalanacağız. Ah Şu Fatih Terim Galatasaray'ı bıraksa da Galatasaray bir nefes alsa herhalde olmayacak

11
17
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title