Haberler

Falcao, Galatasaray'la Görüşmeyi Dahi Kabul Etmedi

Güncelleme:

Galatasaray'ın istediği isimlerden Falcao, Sarı-Kırmızılı kulübün pazarlık talebini dahi kabul etmedi, "Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyorum." dedi.

Galatasaray'da Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu'nu Sportif AŞ'ye girmeleri konusunda ikna eden Dursun Özbek yeni ekiple yeni sezon planlamasını yapmaya başladı.

Toplantılarda Mario Gomez'de yapılan yanlışa dikkat çekildi ve transferde öncelik golcüye verildi. Tıpkı Gomez gibi kariyerinde sakatlıklarla boğuşan ancak kalitesi tartışılmaz olan Falcao'nun transferi için uğraşılmasına karar verildi.

FALCAO MASAYA BİLE OTURMADI

Oyuncusunu iki senedir İngiltere'ye kiralayan Monaco'yu ikna sürecinde kulübün Fransa'daki ilişkilerine güvenen sarı­kırmızılı yetkililer Falcao'dan ise istedikleri cevabı alamadılar. Kolombiyalı forvet G.Saray'la pazarlık masasına bile oturmadı ve bu transfer döneminde Türkiye'ye gelmeyi düşünmediğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Gomez Galatasaray Alp Yalman Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

BİTLİSLİ:

SAKIN GELMEEEE ACINDAN ÖLÜRSÜN, REZİL OLURSUN. . .

3
8
yanıtYanıtla
dost:

sporcuya bak masaya bile oturmamis demeki yasi daha 39 a gelmemisdir

10
0
yanıtYanıtla
BJK:

Güzel, bjk icin güzel bir haber. Falcao denen adamin Türkiye ye gelmek istememesi gayet iyi oldu BJK icin.

1
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Falcao PSG, Chelsea, Manchester Unitedi red etmis onun icin gsye gelmez tabii, niye monacoyu secti bilmem, daha cok mu para verdiler acep`?

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title