Haberler

Eto'o, "Aşı Afrikalılar üzerinde denensin" diyen Fransız doktora küfür etti

Güncelleme:

Ülkemizde Antalyaspor ve Konyaspor formaları da giyen efsane futbolcu Samuel Eto'o, "Aşı Afrikalılar üzerinde denensin" diyen Fransız doktora küfür etti.

Fransa'da bir doktorun Kovid-19 aşısının Afrika'da denenmesini önermesi, Afrikalı futbolcuları çıldırttı. Galatasaray'ın eski oyuncusu Didier Drogba, "Bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Afrika bir test laboratuvarı değildir. Bu alçaltıcı ve ırkçı ifadeleri şiddetle kınıyorum" ifadelerini kullandı.

ETO'O ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Demba Ba da konuyla ilgili fikrini dile getirirken, ülkemizde Antalyaspor ve Konyaspor formaları da giyen Samuel Eto'o Demba Ba'nın gönderisine çok sert bir yorum yaptı. Kamerunlu oyuncu Twitter hesabından, "O... çocukları" paylaşımında bulundu. Eto'o'nun bu yorumu binlerce beğeni alırken sosyal medyada gündem oldu.

İşte o yorum:

Eto'o, 'Aşı Afrikalılar üzerinde denensin' diyen doktora küfretti

NE OLMUŞTU?

Fransa Ulusal Sağlık ve Tıp Araştırmaları Enstitüsü (INSERM) Araştırma Direktörü Camille Locht ile Cochin Hastanesi Yoğun Bakım Servisi Sorumlusu Jean Paul Mira'nın, bir televizyon kanalında "Kovid-19 aşısının Afrika'da denenmesini" önermesi tepki çekmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Samuel Eto Konyaspor Haberler

500

Yorumlar (9)

vatansever:

Yıllardır zaten bu zihniyet ne yaptı Afrikayı Sömürmedimi

7
0
yanıtYanıtla
VAROL66:

Ne deseler Az bile. Bu Avrupalılar zaten Afrika ve Asyayı Aşağı Irk olarak görüyorlar. Fakat O eski Yağmacı Sömürgeci zamanları sona eriyor artık !!!

5
0
yanıtYanıtla
Eto:

Az bile söylemiş Afrikalılara kurban olun

4
0
yanıtYanıtla
Selami:

Allah Fransızlar üzerinde denemeyi nasip etsin inşallah

4
0
yanıtYanıtla
Gerçek:

Fransa beter olsun

3
0
yanıtYanıtla
Selami:

Allah Fransızlar üzerinde denemeyi nasip etsin inşallah

3
0
yanıtYanıtla
ETO:

fransızlar insanlığa da fıransız kalmışlar. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Ali kara:

Bence ne kadar virüslü varsa hepsini Fransa'ya yollayalım orası dünyanın karantina ülkesi olsun hem de dünya onlardan kurtulmuş olur

0
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

Tarihten beri Kendini devaynasinnda görme kaprisi. Düpedüz yüzsüzlük. Tarih örneklerle dolu. GÜCLÜDEN YANAOLMAK. . . . TUNUS KATLIAMLARINIörtbas edip UTANMADAN ERMENI YANDASLIGI. . . Yer Yüzünde Siyasi ARENADA Hangi BASAMAKTA OLDUGUNU BU Gün Bile Bilememektedir MÖSYO. . . !!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title