Haberler

Dursun Özbek'in Lucescu'ya Sözler Vermesi, Alp Yalman'ı Kızdırdı

Güncelleme:

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Lucescu'ya kimsenin kabul etmeyeceği sözleri verdi, futbolun patronu Alp Yalman bunları duyunca sinirlendi.

G.Saray yönetimi Mircea Lucescu'yu bekliyor ancak futbolun yeni patronu Alp Yalman ile Dursun Özbek arasında daha ilk dakikadan sorun çıktı! Başkan Özbek'in kendisinden önce Lucescu ile görüşmesi, kimsenin kabul edemeyeceği sözler vermesi, Yalman'ın canını sıktı.

Florya'nın yeni Abdürrahim Albayrak'ı Levent Nazifoğlu ile bir araya gelen Yalman'ın, Lucescu'ya sıcak bakmadığı, isteklerinin "kulübün anahtarı" gibi olduğunu söylediği bildirildi. Yalman'ın Cenk Ergün'le bir görüşme yaptığı ve iki İspanyol teknik adamla görüşmesi için Madrid'e gönderdiği ise gelen bilgiler arasında.

ERGÜN, YALMAN'IN İSTEDİĞİ MICHEL İÇİN MADRİD'E GİTTİ

Başkan Dursun Özbek tarafından futbolun başına getirilen Alp Yalman daha resmi olarak göreve başlamadan kolları sıvadı. İlk iş olarak Cenk Ergün'le bir görüşme yaptı. Daha sonra da sportif direktörüne iki İspanyol teknik adam Roberto Martinez ve Michel ile görüşmesi için Madrid'e gitmesi için yol verdi. Ergün, Cuma günü Madrid'e giderken iki teknik adamla birer görüşme gerçekleştirdi.

Ergün'e Michel isminin Yalman tarafından verildiği, İspanyol teknik adamın özellikle Olympiakos'u getirdiği nokta yüzünden potansiyel başarı olarak görüldüğü bildirildi. Michel, Vitor Pereira'dan önce Olympiakos'u çalıştırıyordu. Pereira'nın şampiyon yaptığı Olympiakos için Yunan basını, "Olympiakos, Pereira'ya rağmen şampiyon olmayı başardı" yorumlarını yapmıştı.

(Fotospor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Alp Yalman Cenk Ergün Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Bay Mersin:

Yalmanı hemen görevden alın.

3
0
yanıtYanıtla
atakumlu:

Sözler vermişmiş. . . ya adamı konuşturmayın kulübü kimler getirdi bu hale? Mali kriz içinde kulüp. Bu durumdan anca lucescu gibi bir hoca ile çıkılır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title