Haberler

Bursasporlu Sercan Yıldırım 21'nci Yaşına Sevdikleriyle Girdi

Bursaspor'un gözde oyuncusu Sercan Yıldırım, 21'nci yaş gününü takım arkadaşları, kulüp yöneticileri ve dostlarıyla birlikte kutladı.

Bursaspor'un gözde oyuncusu Sercan Yıldırım, 21'nci yaş gününü takım arkadaşları, kulüp yöneticileri ve dostlarıyla birlikte kutladı. Doğum gününe Sercan'ın eski flörtü Ceyda Ateş ile yeni aşkı Pelin Sönmez de katıldı.

Yeşil beyazlı takımın gündemden düşmeyen ismi Sercan Yıldırım 21'nci yaş gününü sevenleriyle birlikte bir barda kutladı. Basın mensuplarının 5 saat sonra sadece pasta kesimi çekimi için alındığı partiye, Bursasporlu futbolcular, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la çok sayıda davetli katıldı. Sabahın ilk ışıklarına kadar gönlünce eğlenen Sercan'a arkadaşları çeşitli hediyeler aldı. Turgay ise Sercan'a oyuncak ayı, Svensson ise oyuncak araba hediye etti. Doğum günü partisine teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kadro dışı bıraktığı Eren Albayrak da katıldı.

PASTAYI KESTİ

Özel olarak hazırlanan üzerinde 9 numaralı forması yer alan Sercan'ın saha şeklindeki doğum günü pastasının altında küçük bir havuz içinde sarı saçlı bir bayan figürünün bulduğu dikkati çekti. Sercan pastasını, menajeri Metin Korkmaz ile birlikte kesti.

"BEN DAVET ETMEDİM"

Sercan, eski sevgilisi Ceyda Ateş'in doğum gününe neden katıldığını soran basın mensuplarına, "Onu ben çağırmadım. Ne yapabilirim? Kendisi gelmek istemiş ve gelmiş" dedi.

ÜCRETİNE YÜZDE 100 ZAM İSTEDİ

Bu arada Bursasspor yönetiminin Sercan Yıldırım'la yapmayı planladığı yeni sözleşmenin ayrıntıları belli olmaya başladı. Rus Kulübü Lokomotiv Moskova ile imza aşamasına gelen fakat anlaşmazlık sebebiyle geri dönen golcü futbolcunun şartları olduğu öğrenildi. Sercan'ın Bursaspor'da kalması durumunda yıllık alacağında yüzde yüze yakın bir artırıma gidilmesini talep ettiği ileri sürüldü. Yönetimin yıldız oyuncuyla sözleşme yenilemek için maddiyat dışında her konuda anlaşmaya varıldığı belirtiliyor. Yönetim yıllık 1.5 milyon TL'de diretirken, Sercan Yıldırım'ın istediği rakamın ise yıllık 2 milyon TL olduğu öğrenildi.

SERBEST KALMA MADDESİ

Sencan'ın sözleşmeye 5 milyon Euro'ya serbest kalma maddesini de ekletmek istediği ayrıca, bir sonraki sezonda yine yedekte kalması durumunda işini sağlama alıp, bonservis bedelini sözleşmeye madde olarak koydurmak amacında olduğu ifade edilidi. - Bursa / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title