Haberler

AK Parti'den Erdoğan-Özel görüşmesiyle ilgili açıklama: En önemli gündem maddesi ekonomi olacak

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı görüşme kamuoyunda büyük merak konusu. Zirvenin büyük bir ihtimalle Beştepe'de gerçekleşeceğini belirten AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta "İlk görüşme müzakerelerin başlaması ve devam etmesi açısından bir adımdır. Sayın Özel önceki Genel Başkanları ve parti ekipleriyle konuşarak gündemleri getireceğini söylüyor. En başta ekonomi olacak sanırım, bu bizim de ana gündemimiz" dedi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde yapacağı görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

"KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMASI SORUNUN NEDEN KAYNAKLANDIĞINI GÖSTERİYOR"

Usta, Kanal 7'de yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Görüşmenin ne zaman olacağı konusunda tam bir bilgi yok. Bu hafta ya da diğer hafta için özel kalemler çalışacak diye konuşuldu. Muhtemelen Beştepe'de olacak. Hiç konuşulmaması anormaldi. Kılıçdaroğlu'nun Özel'in görüşme talebi sonrası 'Müzakere edilmez, mücadele edilir açıklaması bu sorunun nereden kaynaklandığını gösteriyor.

"İLK GÖRÜŞME MÜZAKERELERİN BAŞLAMASI AÇISINDAN BİR ADIM"

İlk görüşme karar değil, müzakerelerin başlaması ve devam etmesi açısından bir adımdır. Özgür Özel kendi önceki Genel Başkanları ve kendi parti ekipleriyle konuşarak gündemleri getireceğini söylüyor. En başta ekonomi olacak sanırım, kendisi de söylüyor. Bunlar bizim de ana gündemimiz. Ülkenin bu sorunlarının çözülmesi için 'konuşalım' demek güzel bir şey."

ÖZEL: SONUÇ ALIRSAK DİYALOG KANALINI AÇIK TUTACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmeye ilişkin konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel şunları söylemişti; "CHP yurt içinde ana muhalefet partisi sınırların dışına çıkınca Türkiye'nin partisi. Türkiye'nin dış politikada önemli sorunları var. Alman Başbakanı sosyal demokrat. Alman Cumhurbaşkanı sosyal demokrat kökenli. İspanya başbakanı sosyal demokrat. Sayın Erdoğan'ın dünyada temas ettiği pek çok lider sosyal demokrat, sosyalist. Bu konuda ben kiminin yardımcısıyım, kiminle aynı masadayım. O yüzden Türkiye'nin meselelerinin çözülmesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin önemli katkıları oluyor, olabilir. Çok uzun yıllardır terk edilmiş birtakım devlet geleneklerinin tekrar Türkiye'ye kazandırmak için son seçimin birinci partisi olarak üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getireceğiz. Hepsini Sayın Erdoğan'la görüşeceğiz. Önceliklendirerek oturacağız, görüşeceğiz. Sonuç alırsak bu diyalog kanalını açık tutacağız."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Leyla Şahin Usta AK Parti Ekonomi Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500

Yorumlar (12)

ismail salkım:

Yeni anayasa diye baslarsa ozgur ozeli tuzağa çekiyor erdogan ozgur ozelin konusu gocmenler enflasyon emekliler gündemi bu olmalı başka bir gündem chp yi tuzağa çekmektir

61
14
yanıtYanıtla
Ata_Mete:

Aynen döğru,erdoğan hep rakiplerini kendisi belirledi.Özgür Özel dolduruşa gelirse ülkemiz çokşey kaybeder!

yanıt5
yanıt1
sade vatandaş:

aymnin kararlarına anayasaya uymayanlarla anayasa müzakere edilmez anayasanın değiştirilemez ilk dört maddesi Atatürkün gençliğe hitabesi bugünler için yazıldı

yanıt3
yanıt0
Turan Şahin:

anayasa nın eskisi, yenisi olsa nolacakki, anayasayı kim tanıyorki, uymadıktan sonra değişse ne değişmese ne olacak,

47
8
yanıtYanıtla
Ata_Mete:

Zaten burada amaç vatan millet değil-illada ben

yanıt1
yanıt1
bilge can:

Ülkemiz yararına olacak partilerin diyalog kurması sevindirici bir durum,fakat CHP nin amacı zaten ülke değil,ve vizyonları da yok kesinlikle,asıl amaç kamuoyunda şirin gözükmek, birde son seçimden protesto oylarıyla üstün çıkmasıyla iyice havalandılar bu hamleleri 2028 e seçimlere start vermek belki de erken seçim

14
25
yanıtYanıtla
Turan Şahin:

ekonomide suça ortak aranacak gibi bir açıklama,ülkeyi muhalefet yönetiyorya, millet anlamaz hesabı,bu görüşmenin ekonomiyle hiç alakası olmaz,muhalefet o konuya girmez akıllı davranmalı,hazineyi bitiren iktidar,doldurmasınıda bilmelidir,

27
8
yanıtYanıtla
sır balıkçı.17:

Emekli diyor ki ÜLKEMİZİN ENFLASYON ŞARTLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULAK İLK GÜNDEM MADESİ EMEKLİNİN ACİLEN MAAŞ GÜNCELLEMESİ OLMALI GÜCÜMÜZ KALMADI , saygılarımla.

21
8
yanıtYanıtla
Salim:

ÖZGÜR BAŞKAN TUFAYA GELİCEK BİR İNSAN DEĞİLDİR EMİNİM BAZI ŞEYLERİ SÖKE SÖKE KOPARIP ALACAK...

9
8
yanıtYanıtla
Murat Erzine:

Sayın özgür bey en önemli gündem maddesi Ssk ve bağkur Emeklilerin maaşları olmalı

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title