Haberler

Bursaspor-Fenerbahçe Maçından Notlar Ek

Bursasporlu taraftarlar maça 45 dakika kala ısınmak için Atatürk Stadı'nın çimlerine ısınmak için çıkan hakem Hüseyin Göçek ve yardımcılarına kısa süreli tepki gösterdi.

Hüyesin GÖKÇEK'E PROTESTO

Bursasporlu taraftarlar maça 45 dakika kala ısınmak için Atatürk Stadı'nın çimlerine ısınmak için çıkan hakem Hüseyin Göçek ve yardımcılarına kısa süreli tepki gösterdi. Taraftarlar, daha önceki lig maçlarında kötü bir yönetim göstermesi nedeniyle Göçek'i protesto etti.

FENERBAHÇE ISLIKLANDI

Bursaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe takımı ısınmak için çıktığı an tribünlerde protesto sesleri ve ıslıklar yükseldi. Zaman zaman tribünlerde 'şikeciler' diye tezahüratlar yer aldı.

BURSASPOR'A ALKIŞLI DESTEK

Yeşil beyazlı futbolcular tribünleri dolduran binlerce taraftarının alkışlarıyla ısınmaya çıktı. Tribünler daha sonra tüm kadroyu el ele tribünlere davet ederek alkışladı. Taraftarlar daha sonra futbolcuları tek tek tribünlere davet etti.

ATKI ŞOV BÜYÜLEDİ

Bursasporlu taraftarların stat hopörlerinden yayınlanan Kurtlar Vadisi müziği eşliğinde yaptıkları atkı şov tribünlerde yine muhteşem görüntülere neden oldu.

EMENİKE-TAİWO DOSTLUĞU

Fenerbahçe'nin golcüsü Emenike ile Bursasporlu Taiwo ısınma sonrasında biraraya geldi. Emenike'nin giderek Taiwo'şu kutlaması ve başarı dileğinde bulunması dikkat çekti.

BURSASPOR'DAN ÖZEL GÖRÜNTÜ ALETİ

Bursaspor Medya Departmanının kullandığı VE ABD'den özel olarak getirtiler gelen ve yerden 300 metre yükseğe çıkabilen kamera ilk kez denendi. Havadan alınan görüntüler ise daha sonra yayıncı kuruluş'a verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Göçek Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title