Haberler

Bocce: Avrupa Kadınlar Volo Şampiyonası

Milli Takım, şampiyonayı 4 bronz madalya tamamladı

Hırvatistan'ın Komiza kentinde düzenlenen Kadınlar Avrupa Volo Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı, 4 bronz madalya kazandı.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu'ndan (TBBDF) yapılan açıklamaya göre, 1-5 Ekim tarihlerinde yapılan şampiyonada, çift kadınlarda yarışan İnci Ece Öztürk-Melike Boz, yarı finalde Sırp rakiplerine 13-3 yenilerek bronz madalyada kaldı.

Basamak disiplininde yarışan Seda Geridönmez, İtalyan rakibiyle karşılaşmasında 21-20 yenildi ve bronz madalya kazandı. Röle disiplininde ise İnci Ece Öztürk-Sevda Keklik, yarı finalde rakiplerine kaybederek bronz madalyada kaldı.

Altın nokta disiplininde mücadele eden Özlem Korkmaz da 7 sayıda kalarak Türkiye adına dördüncü bronz madalyayı kazandı.

TBBDF Başkanı Ahmet Recep Tekcan, yaptığı açıklamada, beş kategorinin dördünde yarı final oynamanın takım ve ülke için gurur verici olduğu belirterek, "Sporcularımız daha iyi sonuçlara da imza atabilirlerdi. Devam eden şampiyonalarda altın madalyalara da ulaşacağız" dedi.

Aynı zamanda uluslararası hakem Ali Allı, Avrupa Şampiyonası'nda ilk kez görev aldı. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title