Haberler

Başakşehirli Adebayor'dan Şenol Güneş'e Gönderme

Güncelleme:

Başakşehirli golcü Adebayor, "Fenerbahçeli Skrtel'i çok takdir ediyorum. Kafası yarıldı ve oyunu bitirdi." sözleriyle Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e gönderme yaptı.

Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'na katılan Medipol Başakşehir'in golcü ismi Emmanuel Adebayor, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"KAFASI PATLASA BİLE OYUNU BİTİRMELİ"

Türkiye'de oynayan en iyi yıldız futbolcular sorulduğunda Fenerbahçeli Slovak defans oyuncusunun ismini veren Adebayor, şöyle konuştu:

"Skrtel'i çok takdir ediyorum. Çok iyi bir oyuncu. Kasımpaşa maçında da gördük. Kafası yarıldı ve oyunu bitirdi. Tüm futbolcuların mantığı bu olmalı. Bence kafası patlasa bile oyunu bitirmeli."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emmanuel Adebayor Başakşehir Spor Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500

Yorumlar (48)

VATANSEVER:

ağzı olan konuşuyor dedikleri bu olsa gerek

16
42
yanıtYanıtla
sss:

adebayor efendi kafası futboldan yarılyıor tribunden gelen nesnelerle değil senin kafana atsalar birşey devam edecekmisin arkana bakmadan kaçarsın kimi kime anlatıyorsun sen konusması bedava onu sahada görelim sana atsınlar tribünden yarılsın kafan göreyim bitiricekmisin

13
39
yanıtYanıtla
İŞİNE GELİNCE..:

TAKIM GALİPSE YERDEN KALKMIYORSUNUZ , SANKİ ÖLÜYORSUN SANIYORUZ O ZAMAN ONA NE DİYECEKSİN ONA NE DİYECEKSİN ADİBAYOR. . SANKİ PARALARI SULARI ÇAKMAKLARI BJK LİLER ATTI KAFALARA, ÜSTÜNEDECEZA ALICAK, YOK TÜPÇÜ ŞÖYLE TÜPÇÜ BÖYLE DİYE DİYE HERKESİN AKLINI BULANDIRDILAR, ŞİMDİ FB LİLERİN HİÇ SESİ ÇIKMIYO, MAÇIN GALİBİ BEŞİKTAŞTIR, BOŞA KONUŞMAYIN

9
35
yanıtYanıtla
ADALETSE ADALETİ SAĞLAYIN:

FENERLİLERDEN ÇOK DİĞER TAKIMLARIN ZORUNA GİDİYO VE BU OLAYI SÜREKLİ KONUŞUYOLAR :D ÇEKEMEMEZLİK BÖYLE BİRŞEY İŞTE. OLAYIN ÇİRKİNLİĞİ MAÇIN İPTAL EDİLME NEDENİNE DEĞİLDE MAÇA ÇIKIP ÇIKMAMASINA BAKIYORLAR AYNI ŞEY KENDİ TAKIMLARINA OLSA HAKSIZLIK ADALET AUUUVV DİYE BAĞIRIP ÇAĞIRIP KÜFÜRLER EDERLER BEŞİKTAŞ ÇIKMAYINCA ÇIKMADI MAÇA YOK ŞÖYLE YOK BÖYLE BOŞ İŞLER BOŞ LAFLAR BUNLAR

yanıt2
yanıt0
Yorumsuz:

Yenileceğine anlayan eziktaş bir tiyatro oyunu oynadı olay bu sonrada maça çıkmadı kendini haklı çıkarmak için bir takla atmadıkları kaldı utanmasalar onuda yapacaklar

15
20
yanıtYanıtla
KAYA:

SEN KENDİ İŞİNE BAK ŞENEOL HOCAYI ELEŞTİRMEK NE HATTİNE

9
25
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Senol gunes neleri yasamis gormus kaptanlik yapmis milli takim antranorlugu yapmis ona karsi bu tavir tum Turk halkina yapilmistir ! Skrtel kim ama Gunes bu vatanin evladi ve buyuk hizmetleri var !

15
18
yanıtYanıtla
SESSİZCE:

Şenol GÜNEŞ''e söylediklerini (ki Güneş ile ilgili cümle yok) üzerime alınmıyorum. Neden insanları galeyana getirme çabasındayız? Yok milli takım antrenörlüğü yapmış yok bilmem ne yapmış. Milli takımı milli duygularla mı çalıştırdı yoksa duygusal nedenlerle mi? Sahada Beşiktaş ve Güneş''e taraftarın yaptıkları elbette onaylanır şeyler değil ama Adebayor gibi bir adam da boş adam değil. Söylediği şeye tamamen katılıyorum. Bülent KORKMAZ ı hatırlayın Sami Yen de Tümer''e atılanlar. . . maç bitmeliy

yanıt5
yanıt1
Zımba Şenol:

bir maç için türlü tiyatrolar. yerlerde debelenmeler tarif ettiğin insana yakışıyor mu ?yaşlı başlı adamın yaptıklarına bak. . :))

yanıt1
yanıt2
emrah aksoy:

korkak sekiztaş ben bir gs li olarak bunu korkaklıktan başka bişeyle açıklayamam adam doğuştan fb düşmanı

19
10
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title