Haberler

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi tebrik etti

Güncelleme:

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak olan Turkcell Süper Kupa Finali'nin yaşanan krizden dolayı iptal edilmesinin ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, takımları hassasiyetlerinden dolayı tebrik etti.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak olan Turkcell Süper Kupa Finali'nin yaşanan krizden dolayı iptal edilmesinin ardından bir paylaşım yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, takımları hassasiyetlerinden dolayı tebrik etti.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak olan Süper Kupa müsabakası öncesi kriz yaşandı. Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Atatürk tişörtleri ve pankartlarla ısınmaya çıkmasına Suudili yetkililerin izin vermemesinden dolayı iki kulüp mücadeleyi oynamama kararı aldı. Süper Kupa'nın iptal edilmesinin ardından Galatasaray ve Fenerbahçe kafilesi Türkiye'ye doğru yola çıkarken, yaşanan olayların ardından sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu iki takımı da hassasiyetlerinden dolayı tebrik etti.

Başkan Çerçioğlu, yaptığı paylaşımda "Fenerbahçe ve Galatasaray'ı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan hassasiyetlerinden dolayı yürekten kutluyorum" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Özlem Çerçioğlu Suudi Arabistan Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Riyad Aydın Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title