Haberler

Recep İvedik 8 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 8 çıkacak mı?

Güncelleme:

Recep İvedik 8 ne zaman çıkacak merak ediliyor. Recep İvedik serisinin 7. filminin çıkmasının ardından Recep İvedik hayranları serinin 8. filmini merak etmeye başladılar. Peki, Recep İvedik 8 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 8 çıkacak mı? Recep İvedik 8 olacak mı?

Recep İvedik 8 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 8 ne zaman çıkacak merak ediliyor. Recep İvedik serisinin 7. filminin çıkmasının ardından Recep İvedik hayranları serinin 8. filmini merak etmeye başladılar. Peki, Recep İvedik 8 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 8 çıkacak mı? Recep İvedik 8 olacak mı? İşte detaylar...

RECEP İVEDİK 8 ÇIKACAK MI?

Recep İvedik 8 çıkacak mı serinin devamı olacak mı henüz konu ile ilgili Recep İvedik karakterini canlandıran Şahan Gökbakar'dan veya film ekibinden bir açıklama gelmedi. Recep İvedik 8 ile ilgili detaylar geldiği sürece haberimizde yer alacaktır.

DÜNYA REKORU KIRDI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, "Recep İvedik 7" dünya rekoru kırdı ve platforma milyonun üzerinde abone getirdi. Şahan Gökbakar'la hemen Recep İvedik 8 ve 9 için görüşmeler başladı.

YENİ FİLM İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Öte yandan ünlü komedyenin Disney Plus için çekeceği "Erdal ile Ece" dizisinin de hazırlıkları sürüyor. Gökbakar'ın çok sevilen filmi "Celal ile Ceren"in tarzında olan dizi, kadın erkek ilişkilerini esprili bir dille irdeleyecek. Togan Gökbakar'ın yöneteceği dizi yeni yılda sete çıkacak. Dizinin cast çalışmaları sürüyor.

Recep İvedik 8 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 8 çıkacak mı?

RECEP İVEDİK 7'NİN KONUSU NEYDİ?

Şehir hayatından bunalarak köy hayatına gitmeye karar veren Recep İvedik'in maceraları ele alınıyor. Recep İvedik, şehir hayatının karmaşıklığından ve ekonomik koşullardan bunalmıştır ve çözümü en yakın arkadaşı Nurullah ile birlikte babaannesinden miras kalan köye gitmeye karar verir. Köyde sefa sürmeyi planlayan Recep İvedik, köyde ormanlara zarar verecek olan bir projenin olduğunu öğrenmesiyle beraber projeyi engellemeye karar verir.

RECEP İVEDİK 7'Yİ KAÇ KİŞİ İZLEDİ?

Recep İvedik filmleri bugüne kadar sinemada izleyicisiyle buluşurken, Recep İvedik 7 filmi ise Disney+'ta yayınlandı. Recep İvedik 7 filminin yayıncısı Disney Plus'tan henüz izleyici sayısı ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Ancak filmin eski serilerinde olduğu gibi 1 milyonu aşkın izleyici sayısına ulaştığı tahmin ediliyor. Recep İvedik 7 filminin önceki filmi olan Recep İvedik 6 filmi sinemada 3 milyon 986 bin 797 izleyicisi sayısına ulaşmıştı. Recep İvedik serisinin eski filmlerinin izleyicisi sayıları şu şekildeydi:

  • Recep İvedik 6: 3.986.797
  • Recep İvedik 5: 7.437.050
  • Recep İvedik 4: 7.369.098
  • Recep İvedik 3: 3.326.084
  • Recep İvedik 2: 4.333.144
  • Recep İvedik: 4.301.693

RECEP İVEDİK 7 OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VARDI?

  • Şahan Gökbakar - Recep İvedik
  • Öznur Serçeler - Avukat Büşra Altın
  • Nurullah Çelebi - Nurullah Sağlam
  • İrfan Kangı - Erdem Çökelek
  • Eray Türk - Öğretmen Kemal
  • Murat Ergür - Muhtar Asım
  • Murat Dalkılıç
Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title