Haberler

Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda, sinemada, Türkiye'de ne zaman vizyona girecek? Nuri Bilge Ceylan yeni filmi ne zaman?

Güncelleme:

Sinema dünyasının usta yönetmenlerinden Nuri Bilge Ceylan'ın hayranları, yeni filmi için heyecanla bekliyor ve "Nuri Bilge Ceylan yeni filmi ne zaman?" Sorusunu gündeme getiriyor. Bu hafta sinemaseverleri heyecanlandıran birçok yeni film vizyona girecek. Peki, Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda, sinemada, Türkiye'de ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar…

Özellikle 76. Cannes Film Festivali'nde yarışan ve Merve Dizdar'a "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandıran ' Kuru Otlar Üstüne', bu haftanın dikkat çeken yapımlarından biri olarak sinemaseverlerle buluşuyor. Ancak Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi için çıkış tarihi henüz kesinleşmemiş gibi görünüyor. Peki, Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda, sinemada, Türkiye'de ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar…

KURU OTLAR ÜSTÜNE NE ZAMAN VİZYONDA, SİNEMADA?

76. Cannes Film Festivali'nde büyük ilgi gören ve Merve Dizdar'a "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandıran "Kuru Otlar Üstüne", ücra bir kasabada görevini tamamlayan ve tayin bekleyen bir öğretmenin yaşadığı sıradışı hikayeyi beyaz perdeye taşıyor.

Uzun zamandır beklenen film bugün (29 Eylül) tüm Türkiye'de sinemalarda vizyona giriyor.

Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda, sinemada, Türkiye'de ne zaman vizyona girecek? Nuri Bilge Ceylan yeni filmi ne zaman?

KURU OTLAR ÜSTÜNE TÜRKİYE'DE NE ZAMAN VİZYONA GIRECEK?

Merve Dizdar, Deniz Celiloğlu ve Musab Ekici gibi yetenekli oyuncuların başrolde olduğu bu Nuri Bilge Ceylan filmi, resim öğretmeni Samet'in hayatındaki anlamını sorguladığı bir yolculuğa odaklanıyor. Bu film, izleyicilere düşündürücü ve etkileyici bir sinema deneyimi sunmayı hedefliyor. Uzun zamandır beklenen film bugün (29 Eylül) tüm Türkiye'de sinemalarda vizyona giriyor.

Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda, sinemada, Türkiye'de ne zaman vizyona girecek? Nuri Bilge Ceylan yeni filmi ne zaman?

NURİ BİLGE CEYLAN YENİ FİLMİ NE ZAMAN?

Türk sinemasının usta yönetmenlerinden Nuri Bilge Ceylan'ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği "Kuru Otlar Üstüne" adlı film, 30. Adana Altın Koza Film Festivali'nde Türkiye'deki ilk gösterimini gerçekleştirecek. Festival, 18 - 24 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Filmin resmi vizyon tarihi ise 29 Eylül olarak belirlendi. Cannes Film Festivali'nde büyük beğeni kazanan ve orada ilk kez izleyiciyle buluşan film, Merve Dizdar, Musab Ekici, Erdem Şenocak, Münir Can Cindoruk, Ferhat Akgün, Yüksel Aksu, Cengiz Bozkurt, Ece Bağcı, Elit Andaç Çam, Onur Berk Arslanoğlu gibi deneyimli oyuncuları ağırlıyor.

Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda, sinemada, Türkiye'de ne zaman vizyona girecek? Nuri Bilge Ceylan yeni filmi ne zaman?

KURU OTLAR ÜSTÜNE KONUSU NE?

"Kuru Otlar Üstüne" adlı film, Doğu Anadolu'daki bir köyde dört yıl boyunca zorunlu görevini tamamlayan ve İstanbul'a atanmayı bekleyen öğretmen Samet'in (Deniz Celiloğlu) yaşadığı olayları merkezine alıyor. Samet, meslektaşı Kenan (Musab Ekici) ile birlikte iki kız öğrenci tarafından cinsel tacizle suçlanır. Samet'in hayatı, meslektaşı Nuray (Merve Dizdar) ile tanıştıktan sonra kökten değişir. Film, bu karakterler aracılığıyla önemli konuları ele alıyor.

Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda, sinemada, Türkiye'de ne zaman vizyona girecek? Nuri Bilge Ceylan yeni filmi ne zaman?

KURU OTLAR ÜSTÜNE OYUNCULARI

  • Deniz Celiloğlu - Samet
  • Merve Dizdar - Nuray
  • Musab Ekici - Kenan
  • Ece Bağcı - Sevim
  • Erdem Şenocak - Tolga
  • Yüksel Aksu - Vahit
  • Münir Can Cindoruk - Feyyaz
  • Onur Berk Arslanoğlu - Müdür Bekir
  • Yıldırım Gücük - Eğitim Şube Müdürü
  • Cengiz Bozkurt - Polis
  • S. Emrah Özdemir - Çavuş
  • Elif Ürse - Müdür Yardımcısı Saime
  • Elit Andaç Çam - Firdevs
  • Nalan Kuruçim - Kevser
  • Ferhat Akgün - Rehberlik Öğretmeni Atakan
  • Eylem Canpolat - Halime
Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Nuri Bilge Ceylan Kuru Otlar Üstüne Türkiye Gündem Sinema Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title