Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu En Yeni Bölüm (KVP 251.Bölüm)

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 251.bölümde Polat Alemdar ve Fehmi Kuzuzade arasında bir savaş başlamak üzeredir. Fehmi Kuzuzade Cahit'in gerçek yüzünü görünce O'na ve Polat'a karşı cephe alır. Kurtlar Vadis Pusu 251.bölüm fragmanı ve bölüm özeti haberler.com adresinde.

Vadi bir Perşembe akşamına daha damga vuracak. Kurtlar Vadisi Pusu'dan süper bir bölüm. 19 Mart Perşembe akşamı için kimseye söz vermeyin ! Çünkü Kurtlar Vadisi Pusu müthiş bir bölümle dizi severlerin karşısında olacak. Hafızalara yer eden bir bölümle geçen hafta izleyicilerinin karşısına çıkan Vadi bu hafta da dopdolu.

BALKANLAR'DAN KAÇIŞ

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Polat'ın son anda yetişerek büyük bir felaketi önlediği mekanda tapınakçılar tarafından kıstırılan ekip ateş çemberinin tam ortasında kalıyor. Fena halde kıstırılan ekip bu pusuyu bertaraf ederek kurşun yağmuruna tutulan mekandan çıkmayı başarır.

TÜRK MÜHENDİSLERİ TEHLİKEDE

Vadi'de tapınakçılar Türkiye'nin yoluna taş koymak için plan üzerine plan, oyun üzerine oyun oynamaya devam ediyor. Yeni hedef Türkiye Savunma Teknolojileri programcıları. Türk savaş uçaklarının kendi programlarını yazan mühendislere suikast planı yapan tapınakçılar, Türkiye'nin bu programları kendi yazıp, uçaklarını kendi yazılımlarıyla kullanmaya başladıklarında çok daha güçlü bir ülke olacağından rahatsızlık duyuyor. KGT ekibi ise bu yazılımları millileştirmek için var gücüyle mücadele eder.

FEHMİ VE POLAT KUTUPLAŞMASI

Polat Alemdar bugüne kadar faaliyetlerine müdahale etmediği Fehmi Kuzuzade için artık daha dikkatli olmak zorunda. Fehmi artık Cahit'in ajan olduğunu öğrenmiştir ve bu durum karşısında Cahit ve Polat'a cephe almıştır. Polat'a karşı Pusat'ı kullanmak isteyen Fehmi, Pusat Çakır'ın kafasını karıştırarak onu kendi safına çekmenin planlarını yapar.

CAHİT FEHMİ KUZUZADE'NİN KARŞISINA ÇIKAR

Kurtlar Vadisi Pusu 251.bölümde Cahit, Fehmi'nin karşısına dikiliyor. Ancak bu defa Fehmi'ye arkadaşça tavsiyelerde bulunmuyor. Polat'ın kendisiyle görüşmek istediğini söyleyen Cahit artık Fehmi için bir dost değil büyük bir tehlikedir.

KURTLAR VADİSİ PUSU 251.BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Pusat Çakır Türkiye Gündem Haberler

500

Yorumlar (5)

Arda:

Abdülhey le karadan sonra bu dizi çoluk çocuk dizisi oldu

0
0
yanıtYanıtla
Memati:

Yeter be polat alemdar öl artık

0
0
yanıtYanıtla
Osman:

Çakır bu diziye geri dönerse dizi adam olur yoksa bu dizi her geçen gün eriyor

0
0
yanıtYanıtla
Şevko:

Cahit ile Polat Alemdar Fehmi''yi ortadan kaldırsın olsun bitsin

0
0
yanıtYanıtla
Metin:

Polat Alemdar Fehmi ile dost olacak bence. Beraber derin devleti yönetecekler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title