Haberler

Hindistan'dan "İNCİR Reçeli 2" Ekibine Sevgi Dolu Mektup!

Güncelleme:

İncir Reçeli çılgınlığı Hindistan'a sıçradı! 4 haftada 1.22.287 sinema izleyicisine ulaşarak sezonun en dikkat çeken projelerinden biri olan İncir Reçeli 2'ye Hindistan'dan sürpriz bir mektup geldi!

2010 yılında ilk filmi ile büyük ilgi gören İncir Reçeli, 17 Ekim'de ikinci filmiyle vizyona girdi. Halil Sezai'nin bir kez daha başrolü üstlendiği film vizyondan önce sektörün önemli haber sitelerindenbeyazperde.com'da 'En çok beklenen filmler' listesinde ilk sırada yer almıştı. Filmin heyecanla beklendiği bir diğer yer ise Hindistan, Cochin oldu!

FİLMİN FANLARI EKİBE YOLLADIKLARI FOTOĞRAFLARLA TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ!

Fragmanın yayınlanması ile İncir Reçeli fanları filmin senaristi ve aynı zamanda yönetmeni olan Aytaç Ağırlar'ın kişisel email adresini bularak kendisiyle iletişime geçti. İncir Reçeli'nin ilk filmini Cochin'de izleyen ve çok beğenen fanlar, ikincisini de Hindistan'da izleyebilmek için gün saydıklarını maillerinde belirtti. İncir Reçeli'den alıntılarla hazırladıkları poster ve kendi fotoğraflarıyla sevgilerini Hindistan'dan İstanbul'a yollayan fanlar merakla filmi izleyecekleri günü bekliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Halil Sezai Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title