Haberler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. yeni fragman, yeni bölüm

Güncelleme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. yeni fragman, yeni bölüm yeni görüntüler. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta yepyeni bölümü ile ekranlara geliyor. Fragman videosu ve geçen hafta dizide yaşananların özeti haberler.com'da.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. yeni fragman, yeni bölüm yeni görüntüler. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta yepyeni bölümü ile ekranlara geliyor. Fragman videosu ve geçen hafta dizide yaşananların özeti haberler.com'da.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ FRAGMAN

Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın yaptığı başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı yılın en iddialı yapımı "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' 21. son bölümü ile ekrana geldi. Yayınlandığı ilk günden bu yana reytinglerdeki başarısıyla zirvedeki yerini koruyan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, tüm kişilerde 10.28 izlenme oranı ve 23.13 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 9.25 izlenme oranı ve 21.94 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Dizinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı da izleyiciyle buluştu. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. yeni bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 22. BÖLÜM ÖZETİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde, Ünal Kaplan, kaplanlığını yapıyor! Sibiryalı'yı kafeste aç olan bir kaplana yem ediyor. Kan davası için gözünü iyice karartan Alparslan ise başı büyük belada. Mezarlıkta yakalanan Alparslan bir depoda işkenceye maruz kalır. Hızır Çakırbeyli ile Meryem ise boşanmanın eşiğinde. Yeni bölümde Meryem ile Hızır Çakırbeyli boşanacak mı? Alparslan düştüğü durumdan nasıl kurtulacak? şimdiden merak konusu oldu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 21. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 21. son bölümünde, Ünal Kaplan veliaht olarak Alparslan'ı masaya oturtmuş ve kan davasını O'nun ellerine bırakmıştır.Bu planla hedef şaşırtarak daha fazla zarar görmemeyi amaçlar. Gözünü iyice karartan Alparslan ise Sibiryalı'ya yaptığı oyunla intikamını almaya çok yaklaşır. İntikam arzusuyla aldığı kararlar düşmanlarının yanı sıra sevdiklerinin de canını yakacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Oktay Kaynarca Deniz Çakır Raci Şaşmaz Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title