Haberler

Affet şarkı sözleri, Müslüm Gürses Affet şarkı sözleri nelerdir?

Güncelleme:

Müslüm Gürses ya da gerçek adıyla Müslüm Akbaş, Türk arabesk ve halk müziği sanatçısı, söz yazarı, besteci ve oyuncudur. 40'ın üzerinde filmde oynamıştır.Ülkemizde ''Müslüm Baba'' ya da ''Arabeskin Babası'' olarak bilinir. Müslüm Gürses'i bu kadar seven halk onun şarkılarını dinlemekte, ezberlemekte ve internette araştırmaktadır.

Yapmış olduğu arabesk tarzdaki şarkılarla gariban halkın sesi olmuş ve gönüllerinde taht kurmuştur. Vefat etmesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen eserleri hala popüler ve ölümsüzdür. İnsanlar kederli ve dertli olduklarında ilk durakları Müslüm Baba olmaktadır. Biz de bu habermizde Müslüm Gürses'in internette en çok aranan şarkılarından biri olan ''Affet'' şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. İşte, Müslüm Gürses ''Affet'' şarkı sözleri.

MÜSLÜM GÜRSES AFFET ŞARKI SÖZLERİ

Eğer seni kırdıysam

Darıl bana

Ama bir gün beni ararsan

Bak ruhuna

Birden gecem tutarsa

Güneşi çevir bana

Sevgilim bağışla

Biraz zor olsa da

Affet beni akşamüstü

Gölgem uzarken

Öğleden sonra affet

Ne zaman istersen

Affet beni gece vakti

Ay doğmuş süzülürken

Sabaha kalmadan affet

Tam ayrılık derken

Çünkü sen çölüme yağmur oldun

Sen geceme gündüz oldun

Sen canıma yoldaş oldun

Sen kışıma yorgan oldun.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Müslüm Gürses Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title