Haberler

Sivasspor-Galatasaray Maçını 72 Gazeteci Takip Etti

Güncelleme:

Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmayı yerel ve ulusal basından akreditasyon yaptıran 72 gazeteci takip etti.

Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmayı yerel ve ulusal basından akreditasyon yaptıran 72 gazeteci takip etti.

Karşılaşmanın başlama saatinde hava sıcaklığı 15 derece olarak ölçüldü.

Çevre illerden toplu taşım araçları ve özel araçları ile kente gelen Galatasaray taraftarları kendileri için ayrılan 880 kişilik kale arkası tribününü doldurarak takımlarına destek verdi. Sivasspor'u ise bu maçta 12 bin dolayında taraftarı destekledi.

Galatasaray'da sakat ve cezalılar nedeni ile teknik direktör Roberto Mancini kadroda zorunlu değişikliklere gitti. Melo ve Sneijder'in yokluğunda orta alanda Hajroviç ve Veysel Sarı'ya şans veren Mancini, defansta ise Semih ile birlikte devre arası transferlerinden gurbetçi Koray Günter'i görevlendirdi. Drogba'nın yokluğunda ise Burak ve Umut forveti ileri uçta görev yaptı.

SELÇUK İNAN'A DESTEK

Fenerbahçe maçında oyundan çıkarken yaşadığı krizle gündeme gelen kaptan Selçuk İnan Sivasspor karşısında sahaya onbirde çıktı. Galatasaray taraftarları Selçuk İnan'a destek veren pankartlar açtı.

Sivasspor'da ise 6-2 mağlubiyetle biten Kasımpaşa maçından sonra hakem Bülent Yıldırım'a küfrettiği gerekçesi ile 6 maç ceza alan Portekizli savunma oyuncusu Manuel da Costa, cezasının sona ermesiyle birlikte Galatasaray karşısında yeniden formasına kavuştu.

Karşılaşma öncesinde Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini ve Sivasspor teknik direktöro Roberto Carlos bir araya gelerek birbirlerine başarılar diledi. Sarı kırmızılılardan Alex Telles, Burak Yılmaz ve Ebue de Roberto Carlos'un yanına gelerek hasret giderdi.

Karşıylaşmayı Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol şeref tribününde yan yana izledi.

SÜLEYMAN GÜLTEKİN'E ANMA

Karşılaşma öncesinde basın mensupları yıllarca Galatasaray'ı takip eden ve hafta içerisinde kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Süleyman Gültekin için, her zaman maçlarda görev yaptığı kale arkasında küçük çaplı bir anma etkinliği gerçekleştirdi. Basın tribünü ve sahada görev yapan basın mensupları kale arkasında toplanarak, Gültekin'in maç takibi sırasında çekilmiş fotoğrafı önünde hep birlikte poz vererek saygı duruşu yaptı. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Roberto Mancini Selçuk İnan Galatasaray Sivasspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title