Haberler

Şeref Meselesi Dizisinin Bitme Söylentilerine Açıklama Geldi

Güncelleme:

Şeref Meselesi dizisinin bitmesine yönelik söylentiler son zamanlarda sık sık gündeme gelmeye başladı. Başrol oyuncularından Şükrü Özyıldız söylentilere açıklık getirdi.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ve Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız ve Yasemin Allen'in başrollerini paylaştığı "Şeref Meselesi" adlı dizinin düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırılacağı yönünde iddialar ortaya atıldı.

''HERŞEY YOLUNDA''

Dizinin başrol oyuncularından Şükrü Özyıldız, Şeref Meselesi hayranlarını rahatlatacak bir açıklama yaptı. Yakışıklı oyuncu dizinin yayından kaldırılacağı yönündeki iddialarla ilgili, "Öyle bir şey yok. Her şey yolunda. Biz istediğimiz yerdeyiz" dedi.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (35)

irem ayşinmobilWeb@haberler.com:

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz..

27
6
yanıtYanıtla
gerçek şeref meselesi:

ulan dizinin adı şeref meselesi yapılmayan şerefsizlik kalmamış bu tarz diziler bizim aile yapımıza ters gençleri çok yanlış yönlendiriyorlar inş. kaldırırlar

27
4
yanıtYanıtla
gurbetci:

tv deki diziler tabikide tutmaz 5 dk izlemeden 15 dk reklam cikiyor reklam bittikten sonra 1 dk izlemeden yine 20 sn ara diyorlar yine reklam 45 dk lik film oluyor 3 saat bu ne kardesim oldu olacak dizileri kaldirin yerine reklam koyun. . .

28
1
yanıtYanıtla
selin:

artık hiç bi dizi tutmuyor tutmayacakta. çünkü milletin derdi başka. dizileri düşünecek hali yok. ayrıca atv kanal d star tv show tv gibi kanallar bütün itibarını kaybetti. sırasıyla hepsi batacak

22
3
yanıtYanıtla
fatihmobilWeb@haberler.com:

Ilk başlarda severek izliyordum. Bölüm ler ilerledikçe ahlaksizlasiyor. Mahallenin damizlik bogasi gibi önüne kim gelirse onunla birlikte oluyor. Kardeşinin sevgilisine göz koyan adam adam degildir.

17
8
yanıtYanıtla
MELISA58:

Hic aile ile izlenecek dizi degil. . . . . . . . . . . . . . . . . cok ahlaksiz bir dizi . . . . . . . . . . . . guya adi SEREF meselesi. . . . . . . . . . . ortada hic SEREF yok . . . . . . . . . . . . . ben adini SEREFSIZ meselesi koydum. . . . . . . . . . . . . . . INSALLAH en KISA zamanda BITER

2
19
yanıtYanıtla
tuna:

abi çok iyi bi dizi sakın kaldırmayın kaldırırsanız cok üzülürüm bu dizinin kalkmaması lazım

18
0
yanıtYanıtla
ADSIZ KIZİ:

SEREF MESELESİ HAYATI GERCEGİ HAYATTAKİ GERCEK AHLAKSIZLIKLAR DIZI COK GUZEL DEVAM ETMESİ DİLEGİYLE

16
1
yanıtYanıtla
EsnmobilWeb@haberler.com:

Begenmeyen ızlemesın arkadas

12
2
yanıtYanıtla
PolatmobilWeb@haberler.com:

Şeref meselesi kral dizi süper dizi bu dizi sayesinde depresyondan çıkmaya başladım

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title