Haberler

Şehit Jandarma Kıdemli Astsubay Üstçavuş Gümüş'ün Baba Evinde Yas Var

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehidin babaevi önüne Türk bayrağının asılması Şehidin yakınlarının göz yaşı dökmesi Şehidin babası Mehmet Ali Gümüş'ün konuşması Taziyelerin kabul edilmesi Sur'daki terör operasyonu Şehit Jandarma Kıdemli Astsubay Üstçavuş Hüseyin Gümüş'ün Ordu'daki baba evinde yas var Şehidin muhtar olan babası Mehmet Ali Gümüş: "Terörü Allah kahretsin, Allah belalarını versin.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin babaevi önüne Türk bayrağının asılması

Şehidin yakınlarının göz yaşı dökmesi

Şehidin babası Mehmet Ali Gümüş'ün konuşması

Taziyelerin kabul edilmesi Sur'daki terör operasyonu

Şehit Jandarma Kıdemli Astsubay Üstçavuş Hüseyin Gümüş'ün Ordu'daki baba evinde yas var

Şehidin muhtar olan babası Mehmet Ali Gümüş: "Terörü Allah kahretsin, Allah belalarını versin. İnşallah hedeflerine ulaşamazlar"

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Hüseyin Gümüş'ün Ordu'daki baba ocağına acı haber ulaştı.

32 yaşındaki Gümüş'ün şehadet haberi, Perşembe ilçesi Ekinciler Mahallesi'nde yaşayan babası Mehmet Ali Gümüş (56) ve annesi Hafize Gümüş'e (50) yetkililer tarafından verildi. Şehidin baba evine ve bulunduğu mahalleye Türk bayrakları asıldı.

Şehit Gümüş'ün eşi hemşire Kıymet (32) ile oğlu Göktuğ Gümüş'ün (3) Ankara'da yaşadığı öğrenildi. Şehidin birer erkek ve kız kardeşi olduğu, 10 yıl önce de göreve başladığı belirtildi.

-İki gün önce babasıyla konuştu

Mahalle muhtarı da olan baba Mehmet Ali Gümüş, gazetecilere yaptığı açıklamada, en son iki gün önce oğlu ile konuştuklarını anlatarak, "Nasılsın oğlum dedim, iyiyim baba dedi. Telefonu fazla çekmiyordu. Hatlarda sıkıntı olduğunu söyledi. İki gün önce konuşmuştuk. İki günden beri arıyorum ama ulaşamıyorum" dedi.

-"Vatan uğruna gitti"

Üzücü haberi alana kadar içerisinde bir burukluk olduğunu ifade eden Gümüş, "Oğlum Ankara Özel Kuvvetler Komutanlığındaydı. Oradan geçici görevle Şırnak Silopi'ye gitti. İki aydır oradaydı, büyük ihtimalle birkaç gün önce Sur'a geçti. Terörü Allah kahretsin, Allah belalarını versin. İnşallah hedeflerine ulaşamazlar. Ne diyeyim? Benim fidan gibi çocuğum gitti, ben yüzüne bakmaya kıyamıyordum. Sonuçta ne uğruna gitti. Vatan uğruna gitti. Acına ölüpte oraya gitmedi, vatan uğruna gitti. Su gibi delikanlı oğlum gitti. Neler daha gidiyor benim ki gibi. Başka diyecek söz bulamıyorum" diye konuştu.

Öte yandan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu da sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı.

Vali Balkanlıoğlu mesajında, "Perşembe Ekinciler muhtarımızın oğlu Jandarma Kıdemli Astsubay Üstçavuş Hüseyin Gümüş Diyarbakır'da şehit düştü. Allah ailesine sabır versin. Milletimizin başı sağolsun. Hainlere Allah layık oldukları cezayı iki cihanda da acilen versin. Allah güvenlik güçlerimizi her türlü saldırıdan muhafaza etsin" ifadelerini kullandı.

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Emniyet Müdürü Caner Tayfur da aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Gümüş Diyarbakır Perşembe Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title