Haberler

Seda Sayan Fena Patladı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı, programın tepkiler üzerine yayından kaldırılmasıyla ilgili olarak, "Ömrümden 10 yıl gitti. Türkiye'de bir daha asla canlı yayın yapmayacağım!" dedi.

Seda Sayan, Kanaltürk'teki '2. Sayfa' programına çarpıcı bir itirafta bulundu. Show TV'de yaptığı programın tepkiler üzerine yayından kaldırılmasıyla ilgili konuşan Sayan, "26 yıllık televizyoncuyum ama Allah kahretsin ki, bana yapılan yargısız infaz. Mesleki bir karar aldım; Türkiye'de bir daha asla canlı yayın yapmayacağım. 'Katili programa çıkardı' dediler. Ben adama demediğimi bırakmadım, 'Sempatik gösterdi' dediler. Öyle üzüldüm ki, ömrümden 10 yıl gitti. Bana değil, iki densiz cahile inandılar" dedi.

'SEVGİLİSİNE EV ALDI' HABERLERİNİ YALANLADI

Sayan, sevgilisi Erkan Çelik'e Tarabya'dan 1 milyon TL'ye ev aldığı haberlerini de yalanladı: "Bu haber hem onu, hem de beni yaralıyor. Asla doğru değil. Benim Tarabya'da evim bile yok. Erkan'la böyle bir şeyin konusunu bile yapmadık. Tarabya ile hiçbir bağımız yok."

"iLiŞKiNiN ADINI KONUŞMUYORUZ"

Seda Sayan"Erkan Çelik'le aranızdaki ilişkinin adını koydunuz mu? Arkadaş mısınız, sevgili mi?" sorusunu "Şu anda bu ilişkinin adını konuşmuyoruz. İlişkinin adı var ya da yok, önemli olan bu değil" diye yanıtladı.


(Seda Sayan ve sevgilisi Erkan Çelik)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Erkan Çelik Seda Sayan Türkiye Medya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (40)

/table:

sen bir daha asla Türkiye''de canlı yayın yapmayacağım dedin ya seda, inan dünyalar bizim oldu. . . teşekkür ederiz sana, en azından gelecek nesiller adına. . .

41
0
yanıtYanıtla
bledaMobil-ANDROID:

kaç kere evlendi boşandı sayamadim zaten topluma etik bir bayan değildi iyi oldu. Bunun disinda türkiye de program yapmicaknis çok sevindim darısı diğer kopya Ablalarin başına

30
1
yanıtYanıtla
Antaris von Armada Mobil-ANDROID:

Bi de şu esra Erol u kaldır salar süper olur

28
2
yanıtYanıtla
karmmobilWeb@haberler.com:

Adamla iliskim var diyemiyosun cunku utaniyosun yuva yiktin

28
2
yanıtYanıtla
amobilWeb@haberler.com:

Ya senin yaptigin bir tane akilli uslu su ülkeye faydali bi programın oldumu ki zaten ya yapma ne olursun yapma

28
2
yanıtYanıtla
leyla:

utanmaz 7 kocalı hürmüz 10 senemi verdim diosun babanın hayrına mı verdin trilyonları indirdin cebe yeter bu halkı sömürdüğünüz sıra esra da inşallah

26
3
yanıtYanıtla
erkan şuur:

iğrenç, pislik bir kadın. çok sevindim. demet akalın, seda sayan, pınar altuğ. sizin neler yaptığınızı tüm türkiye biliyor. . iğrençsiniz.

23
1
yanıtYanıtla
68:

papua yeni gineye git orda canli canli yaparsin artik nereye istersen

23
0
yanıtYanıtla
dertlere deva yorum:

daha Allahin yoluna gitme vakti gelmedimi, . . . ?

21
1
yanıtYanıtla
M.Doğan:

SEN ANCA TÜRKİYE ''DE PROGRAM YAPARSIN. . BİR DAHA TÜRKİYE''DE PROGRAM YAPMAYACAKMIŞ MİLLET SIRAYA GİRMİŞTİ SEN PROGRAM YAP DİYE. .

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title