Haberler

ADÜ Tıp Fakültesi Öğrencileri Efeler Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Güncelleme:

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi 6'ncı sınıf öğrencileri, Efeler Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Atay, öğrencilerle sohbet ederek onlara ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi 6'ncı sınıf öğrencileri, Efeler Belediyesi'ni ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Atay; "Sizlere ihtiyacımız var. Bizi yalnız bırakmayın" dedi.

Efeler Belediyesi ile ADÜ Tıp Fakültesi arasında imzalanan eğitim iş birliği protokolü gereğince, ADÜ Tıp Fakültesi'nde eğitim gören son sınıf öğrencileri, Efeler Belediyesi'ni ziyaret etti. Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Eralp Atay, belediye birimlerinin görevleri ile halk sağlığı, iş yeri hekimliği, iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları hakkında bilgi verdi.

Daha sonra gençlerle bir araya gelen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, doktorların ve sağlık çalışanlarının çok kıymetli olduklarını ifade ederek "Özgür bir ortamda, uygarlık düzeyinde düşüncelerimizi ifade edebildiğimiz bir ortam istiyoruz. Herkesin kendi alanlarında çalışabildiği ve paylaşımın hakça yapıldığı bir ülke istiyoruz. Bu hedeflere ulaşabilmek için sizin gibi aydın insanlara ihtiyacımız var. Bizi yalnız bırakmayın" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Adnan Menderes Üniversitesi Efeler Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title