Haberler

Yeniden Refah Partisi Ankara İl Yönetimi AK Parti'ye mi katıldı? İşte meselenin aslı

Güncelleme:

"Yeniden Refah Ankara İl Yönetimi AK Parti'ye katıldı" şeklindeki haberlerle ilgili Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanı Mustafa Yanılmaz Haberler.com'a açıklamalarda bulundu. Yanılmaz, "İl başkanı olarak tabir edilen arkadaş benden önce görev yapıyordu. Yanında olan arkadaşlar da şu anki mevcut yönetimde görev almıyorlar ve birçoğu hakkında disiplin soruşturması açılmış. Ben ve yanımdaki arkadaşlarım genel başkanımızın da sonuna kadar arkasındayız" dedi.

Yerel seçimler için son düzlüğe girdiğimiz şu günlerde bazı basın yayın organlarında "Yeniden Refah Partisi Ankara İl Yönetimi Ak Parti'ye katıldı" şeklinde haberler çıktı. Haberler.com olarak araştırmacı gazetecilik ilkesi gereği Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanı Mustafa Yanılmaz'a ulaşarak meselenin aslını sorduk. Yanılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "İl başkanı olarak tabir edilen arkadaş benden önce görev yapıyordu. Yanında olan arkadaşlar da şu anki mevcut yönetimde görev almıyorlar ve birçoğu hakkında disiplin soruşturması açılmış. Meselenin özü kendilerini bir yere yamama peşindeler. Ben ve yanımdaki arkadaşlarım genel başkanımızın da sonuna kadar arkasındayız" dedi.

Yeniden Refah Partisi Ankara İl Yönetimi AK Parti'ye mi katıldı? İşte meselenin aslı

YENİDEN REFAHLI 23 KİŞİ AK PARTİ'YE KATILDI

Ankara Altındağ Kültür Sarayı'nda, AK Parti Ankara Seçim İşleri Başkanlığı Okul Sorumluları Buluşması iftar programı düzenlendi. Program bitiminde partiye katılım töreni gerçekleştirildi. YRP'den 23 kişi AK Parti'ye geçti. AK Parti Ankara Milletvekilleri Fuat Oktay, Fatih Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Yeniden Refah Parti'sinden istifa eden partililere rozetlerini taktı.

Yeniden Refah Partisi Ankara İl Yönetimi AK Parti'ye mi katıldı? İşte meselenin aslı

"ANKARA İL YÖNETİMİNİN AK PARTİ'YE KATILDIĞI İDDİASI"

YRP'den istifa edip AK Parti'ye katılanlar arasında YRP Ankara İl Başkanı ve Yardımcılarının da bulunduğu iddia edildi. Birçok haber sitesi, söz konusu AK Parti'ye katılım haberini "Yeniden Refah Ankara İl Yönetimi AK Parti'ye katıldı" şeklinde servis etti.

Yeniden Refah Partisi Ankara İl Yönetimi AK Parti'ye mi katıldı? İşte meselenin aslıYeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanı Mustafa Yanılmaz

YRP ANKARA İL BAŞKANI YANILMAZ: MEVCUT YÖNETİMDE GÖREV ALMIYORLAR, BİRÇOĞU HAKKINDA DİSİPLİN SORUŞTURMASI AÇILMIŞ

Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme sonrası Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanı Mustafa Yanılmaz, konuyla ilgili Haberler.com'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yanılmaz, "Bazı yayın organlarında il başkanı olarak tabir edilen arkadaş benden önce görev yapıyordu. Yanında olan arkadaşlar da şu anki mevcut yönetimde görev almıyorlar ve birçoğu hakkında disiplin soruşturması açılmış. İşin özü kendilerini bir yere yamama peşindeler. Ben ve yanımdaki arkadaşlarımın tamamı sahadayız ve genel başkanımızın da sonuna kadar arkasındayız." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Yeniden Refah Partisi AK Parti Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (29)

halit kaktüs:

Fatih Erbakan kendini bitirdi. Siyasetin tozlu raflarında yer alacak..

212
324
yanıtYanıtla
cemil adıyaman:

Niye

yanıt110
yanıt50
Hakan Kkk:

Kimin bittiğini göreceğiz enaz yüzde 10 refeh

yanıt192
yanıt125
Mahmut DEĞERLİ:

Trol var aralarda trol . Adam zıpkın gibi geliyor

yanıt143
yanıt90
Recep Ertuğrul:

YRP nin üzerine gittikçe inadıda YRP diyor insan.

207
97
yanıtYanıtla
İsmail ÜNAL:

Fatih Erbakan kendine yazık ediyor. Herkes Reis’ten sonra O’nu düşünüyordu…

66
163
yanıtYanıtla
Murat Turna:

Hadi len. Ne alaka

yanıt91
yanıt39
Zeki Anti:

Bu erbakanın cumhurbaşkanı olarak bu ülkeyi yönetebileceğini sananlara bir sorum var, gerçekten bunu yapabileceğine inanıyor musunuz.

71
70
yanıtYanıtla
Yakup SGZ:

Yaş 70 i de geçti Erbakan dan başka yapa bilecek adam yok maalesef

yanıt62
yanıt37
Yasin AYDIN:

Yeniden Refah Geliyor istemsizce İstemesenizde Artık Refah gelecek yüzler gülecek

45
36
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title