Haberler

Şanlıurfa'da Gelecek Partisi Belediye Başkan adayı, AK Parti lehine seçim yarışından çekildi

Güncelleme:

Şanlıurfa'daki yerel seçimlerde Gelecek Partisi Belediye Başkan adayı Ferit Çevik, seçim yarışından çekildi. Gelecek Partisi, Ak Parti'nin adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ü destekleyeceğini açıkladı.

Seçim sürecinde Şanlıurfa'da kıyasıya yarış sürerken şaşırtan bir hamle geldi. Gelecek Partisi Belediye Başkan adayı Ferit Çevik başkanlık yarışından çekildi. Gelecek Partisi Şanlıurfa yönetimi, seçimlerde Ak Parti'nin adayı olan Zeynel Abidin Beyazgül'ü destekleyeceklerini ilan etti. Gelecek Partisi'nin kararının kentteki dengeleri nasıl etkileyeceği merak konusu.

ŞANLIURFA'DA SEÇİM YARIŞI İLK DEFA KIYASIYA GEÇİYOR

Yerel seçim sonuçlarının en çok merak edildiği kentlerden birisi de Şanlıurfa. Bir yanda AK Parti'nin yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bir yanda AK Parti'den 4 dönem milletvekili seçilmiş ve istifa ederek Yeniden Refah Partisi'nden aday olan, Kasım Gülpınar ve diğer yanda DEM Parti'nin eşbaşkan adayları Gülşen Özer ve Celalettin Erkmen bulunuyor.

Geniş kitlelere hitap eden adaylardan hangisinin seçimleri kazanacağı merak edilirken, Gelecek Partisi Belediye Başkan adayı Ferit Çevik adaylıktan çekildi. Gelecek Partisi Şanlıurfa yönetimi, Ak Parti'nin adayı olan Zeynel Abidin Beyazgül'ü destekleyeceklerini açıkladı.

"YAPTIĞIMIZ İSTİŞARELER SONRASI DESTEK KARARI ALDIK"

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Gelecek Partisi Şanlıurfa teşkilatı olarak yaptığımız iştişareler sonunda Şanlıurfa'da mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeynel Abidin Beyazgül'e destek vereceğiz" dedi.

Şanlıurfa'da Gelecek Partisi Belediye Başkan adayı, AK Parti lehine seçim yarışından çekildi

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYINDAN 'TEŞEKKÜR' MESAJI

AK Partili Belediye Başkan adayı Beyazgül de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal ve yönetimine, yerel yönetimler seçimlerinde AK Kadrolara verecekleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa'da Gelecek Partisi Belediye Başkan adayı, AK Parti lehine seçim yarışından çekildi

YENİDEN REFAH PARTİSİ ŞANLIURFA'DA YÜKSELİŞTE

Yeniden Refah Partisi'nin adayı olan Kasım Gülpınar, AK Parti'de dört dönem milletvekilliği, partinin Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeliği ve Cumhurbaşkanı Danışmanı olarak görev yapmış bir isim olarak göze çarpıyor. Gülpınar'ın büyük halk desteği aldığı görülürken bu durum kentte dengelerin değişebileceği yorumlarına neden oluyor. Gülpınar'ın, AK Parti'den aday gösterilmeyi beklediği ve partinin yeniden mevcut başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ü aday gösterme kararı üzerine istifa ettiği iddia edilmişti

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Zeynel Abidin Beyazgül Gelecek Partisi Zeynel Abidin Şanlıurfa AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (39)

haksız mıyım:

urfada çekilmeseydi de zaten ak parti alır. ama yine de doğruyu görüp çekilen adaya teşekkürler. cumhuriyetimizin 2. yüzyılın liderinin yanında yer almak gerek

69
228
yanıtYanıtla
Salih Kandıralı:

Nah alır. Erbakan Teyyiibin kabusu olacak.

yanıt44
yanıt29
haksız mıyım:

salih, benim yorumlarıma cevap yazma lütfen. lütfen diyorum.

yanıt0
yanıt3
remzi akgul:

paranın satın alamayacağı şey yoktur !

197
31
yanıtYanıtla
nnnnn:

Para ve satınalma işlerine kim bakıyor iyi biliyoruz ve iyi görüyoruz bu günlerde :) baş harfi chp.

yanıt3
yanıt5
Güray Dilli :

Seçim oyunlarını bırakalım.. Şanlıurfa'nın gönlü Yeniden Refah Partisinden yanadır

155
58
yanıtYanıtla
Salih Kandıralı:

Adamsın. Rahmetlinin anısını yaşatacağız.

yanıt18
yanıt17
girilmez:

0,0001 Oy oranı ile büyük bir destek olacaktır

150
11
yanıtYanıtla
Xalo Osman:

Bir karşılığı olmadığı için dengeleri değiştirecek bir etkisi olmayacak.

145
12
yanıtYanıtla
Mesut Aydın:

Anca kendi oyunu götürür Akp ye.

106
13
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title