Haberler

Partisinin seçimi kaybetmesini mi istiyor? Kılıçdaroğlu, asılan pankartlarla ilgili sessizliğini bozdu

Güncelleme:

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Seni sırtından hançerleyenlere oy yok" ibaresi yer alan ve "Kılıçdaroğlu Gönüllüleri" imzasıyla asılan pankartlarla ilgili açıklama yaptı. "Kılıçdaroğlu partisinin seçimi kaybetmesini istiyor" iftirasına uğradığını belirten Kılıçdaroğlu, "Partimin bütün adaylarına desteğim tamdır" mesajı verdi.

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken "Kılıçdaroğlu Gönüllüleri" imzasıyla asılan pankartlar büyük tartışma yarattı. "Seni sırtından hançerleyenlere oy yok!!" ibaresi yer aldığı pankartlar sonrası gözlerin çevrildiği eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

"DESTEĞİM TAMDIR" MESAJI

Açıklamasına "Sahte pankartçılara; Sahte pankartlardan medet umanlara, Bir yerlere yaranabilmek için seçimleri manipüle edenlere, Kötü kalpli insanlara… 'Bilal'e anlatır gibi' son kez anlatıyorum…" diye başlayan Kılıçdaroğlu, "Kılıçdaroğlu partisinin seçimi kaybetmesini istiyor" iftirasına uğradığını belirttiği mesajında büyük harflerle "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR!" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Sahte pankartçılara;

Sahte pankartlardan medet umanlara,

Bir yerlere yaranabilmek için seçimleri manipüle edenlere,

Kötü kalpli insanlara…

'Kılıçdaroğlu sahaya inerse duygusal kopuş olur, seçmen sandığa gelmez' şeklindeki tezlerine saygı duyup bu teze sadık kalan ve istenilen şekilde sessizcekenarda oturan ben, 'Kılıçdaroğlu neden sessiz kalıyor, neden seçim için çalışmıyor' denilerek, haksızca ve hayasızca eleştirilen ben, partimizin Genel Başkanına yapılan bütün hakaretlere karşı çıkan ve her fırsatta kurumsal kimliğimizi korumaya çalışan ben, defalarca ama defalarca partimin bütün adaylarına destek çağrısı yapan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 400 belediyesinin tamamını kazanacak gücünün olduğunu ve hedefimizin bütün belediyeler olduğu vurgusunu yapan ben, bütün bunlara rağmen, "Kılıçdaroğlu partisinin seçimi kaybetmesini istiyor" iftirasına uğrayan yine ben..

Tekrar ediyorum; PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR!

Ayrıca; okuduğum yorumlarda ölmemi çok arzuladıklarını söyleyen trollere ve muhalif gibi görünen ama ülkemize değil de kendi istikballerine çalışanlara söylüyorum: Evet, bir gün öleceğim ama şunu aklınızdan asla çıkarmayın; ölene kadar sizinle mücadele etmeye devam edeceğim!

Bunu da asla unutmayın: Cumhuriyet Halk Partisi teslim alınamaz bir kale olarak ebediyen var olacaktır…"

İşte Kılıçdaroğlu'nun o paylaşımı;

Partisinin seçimi kaybetmesini mi istiyor? Kılıçdaroğlu, asılan pankartlarla ilgili sessizliğini bozdu

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (36)

pakize Can:

Dün gece akp gençlik kolları yaptı bunu desem kim inanır ki buna elbette akp işi

461
308
yanıtYanıtla
Alperen:

pakize Can Tatlım sen kendini üzme evet sende haklısın çünkü algı yapmak iftira atmaksizin yapınızda var ama yinede sen onlara uyma git kediciklere katıl eminmki onlar kadar güzelsindir chpyi savunmana gerek yok dağıtmış dağıtacağı kadar hangara dönmüş dikiş tutmaz artık sende onlar için kendini harap etme.

yanıt191
yanıt233
Ata_Mete:

Yıllardır Kılıçtaroğluna etmediği hakareti bırakmayıp son günlerde savunma moduna giren kimse,o pankartları asanda O'dur

yanıt169
yanıt40
Onur Yener:

Parti içi pis işlerinize Erdoğan'ı bulaştırmasanız olmaz zaten...

yanıt233
yanıt213
Baba Yabgu:

Oy çalanlar bunları da yapar uzun içinkarisini sunan varlıklar

134
91
yanıtYanıtla
Tahsin Kırma:

İnsan kendi nasılsa herkesi öyle bilirmis.

yanıt26
yanıt5
Alperen:

Turbo Levent:Sen öyle diyorsun ama anacığın garaja kompile gir dedi dışarda kalan birşey olmasın hepsini alabilirim dedi oysa koskoca tırı nasıl alsın oda haklı otomobil münübüs otobüs derken garaj iyice genişlemiş şimdide tırı alıyor yakında uçağıda alır.

yanıt12
yanıt26
erkan akan:

bitmişlik sendromu yazıklar olsun

70
29
yanıtYanıtla
Özkan Bulut:

Alperen seninki dikiş tutmuyor galiba lackalasmis

31
30
yanıtYanıtla
Alperen:

Özkan Bulut:Sen öyle diyorsun ama anacığın garaja kompile gir dedi dışarda kalan birşey olmasın hepsini alabilirim dedi oysa koskoca tırı nasıl alsın oda haklı otomobil münübüs otobüs derken garaj iyice genişlemiş şimdide tırı alıyor yakında uçağıda alır.

yanıt20
yanıt48
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title