Haberler

Oyuncu Ümit Erdim'den Canan Kaftancıoğlu'nu destekleyenlere tepki: Sorsak vatanı seviyoruz derler

Güncelleme:

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun cezasının onanmasına sanat camiasından yorumlar gelmeye devam ediyor. Oyuncu Ümit Erdim, Kaftancıoğlu'nu destekleyenlere eleştiride bulunarak, "Bu hanımın twitleri ve savunduğu şeyler Google aramalarında mevcut. Peşinden gidenlere yazık sadece. Sorsan 'Vatanı seviyoruz' derler. Gerçekten fıkra gibi" dedi.

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Canan Kaftancıoğlu'na beş ayrı suçtan verilen 9 yıl 8 ay 20 günlük hapis cezasının 4 yıl 11 ay 20 gün olan bölümünü onadı. Ayrıca Kaftancıoğlu'na siyasi yasak getirildi. Yargıtay'ın kararının ardından birçok kişi, konuya ilişkin yorumda bulundu. Kaftancıoğlu'na destek veren çok sayıda sanatçının yanı sıra eleştiride bulunanlar da vardı. Oyuncu Ümit Erdim ise karar sonrasında Kaftancıoğlu'na destek verenlere tepki gösterdi.

"SORSAK VATANI SEVİYORUZ DERLER"

Twitter hesabından paylaşım yapan Erdim "Bu hanımın twitleri ve savunduğu şeyler Google aramalarında mevcut. Peşinden gidenlere yazık sadece. Sorsan 'Vatanı seviyoruz' derler. Gerçekten fıkra gibi" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ümit Erdim'den Canan Kaftancıoğlu'nu destekleyenlere tepki: Sorsak vatanı seviyoruz derler

"PKK HAİN BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR"

Erdim, paylaşımı sonrası kendisine tepki gösterenlere ise, "Formül belli ve basit. Hep birlikte tekrar edelim; PKK hain bir terör örgütüdür. Bebek katili bir cinayet şebekesidir. 'Ermeni Soykırımı' ifadesi kocaman bir yalandır, hayal ürünüdür, iftiradır. Bu cümleleri yazamayan, savunamayan kim varsa beni takipten derhal çıkabilir. Bye." paylaşımıyla yanıt verdi.

Oyuncu Ümit Erdim'den Canan Kaftancıoğlu'nu destekleyenlere tepki: Sorsak vatanı seviyoruz derler

Kaynak: Haberler.com / Politika

Canan Kaftancıoğlu Ümit Erdim Haberler

500

Yorumlar (21)

MUSTAFA KEMAL:

BUDA EKMEKSİZ KALDI NEREYE SALDIRACAĞINI ŞAŞIRMIŞ.

47
87
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Arkadaş sonuna kadar haklı hainin en önde gideni gariptir CHP il başkanı bu mahluk

83
44
yanıtYanıtla
Cevap :

Yalakalığa devam et iş bulursun belki.

24
63
yanıtYanıtla
Orhan Demir:

Bu kim ya!

15
41
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

aynen nooktasına kadar bu jadın Tc devletın ılkelerıne değerlerıne islama halkına etmedık laf hakaret bırakmadı ve ısın kotu tarafı sıyası gorusu halk nazarında koca sıfır ama chp sıyaset yapıyor

34
13
yanıtYanıtla
SMMM:

sırf takipçi kaybetmemek için bu cümleleri yazamayan ünlülere kapak olsun. delikanlı adammışsın Ümit helal olsun sana

30
13
yanıtYanıtla
Halil Yalçınkaya:

Yani Canan'a destek veren herkes Vatan haini diyorsun, senden çok var Ümit, sorsak sen de "Vatanı seviyorum" dersin, fıkra değil trajedisin

10
31
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

helal olsun sana Ümit.

28
10
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ümit''çiğim yaşın 37, askerliğini nerede ve nasıl yaptın, tek bir fotoğrafın bile yok yahu... Askerlik, hobi pilotluk eğitimi gibi değildir, yapmayanın sözü dinlenmez, zira adam yerine konmaz.

11
27
yanıtYanıtla
SMMM:

NE ALAKA SEN NE KONUŞUYON. SENİN ASKERİNİ ŞEHİT EDENLERE BATIRINCA SES NİYE SENDEN ÇIKIYO SEN ÖNCE ONU KONUŞ

yanıt16
yanıt3
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title