Haberler

Koltuklarını Kaptırmaya Niyetleri Yok

Güncelleme:

Siirt'te 2 dönemdir mahalle muhtarlığını yürüten, Erdoğan Danış, Mahmut Çevik ve Metin Barbarosoğlu koltuklarını kaptırmayacaklarını söylediler.

30 Martta yapılan yerel seçimlerde mahalle muhtar adaylıklarını koyan ve 2 dönemdir mahalle muhtarlığını yürüten Danış, Çevik ve Barbarosoğlu üçüncü dönemde muhtarlığı kazanarak Siirtlilere hizmet verecekler.

Siirt merkezde muhtarlığı kazanan ve oy oranın en yüksek mahallelerde muhtarlık yapan 3 muhtar 3 dönemdir kazanmanın keyfini yaşadıklarını söylediler. Muhtarlık mesleğinin onurlu bir meslek olduğunu ve halka hizmet için ellerinde geleni yapmaya devam edeceklerini belirten muhtarlar, "Bizleri bu makama layık gören vatandaşlara teşekkür ediyoruz. Muhtarlık maaşlarının az olduğu dönemlerde ve tüm sıkıntılara rağmen hizmet ettik. Mahallemizin sorunlarını yerinde tespit ederek gidermeye çalıştık ve seçimlerde fark atarak seçildik. Bundan dolayı mutluyuz ve teşekkür ediyoruz" dediler.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Politika

Mahmut Çevik Siirt Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title