Haberler

İBB Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan Esnafı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı İbrahim Okan Özkan, Çekmeköy ve Kadıköy'de esnafı ziyaret etti. Özkan, esnafın sorun ve taleplerini dinledi ve seçimde kendisine oy istedi.

Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı İbrahim Okan Özkan, Çekmeköy ve Kadıköy'de esnafı ziyaret etti.

Çekmeköy Güngören Mahallesi'ndeki dükkanları gezen Özkan, esnafın sorun ve taleplerini dinledi, seçimde kendisine oy istedi.

Daha sonra Kadıköy Caddebostan Mahallesi'ne giderek esnafı ziyaret eden Özkan, burada da vatandaşların oylarına talip olduğunu ifade etti.

Özkan, Türkiye'de bir seçim havasının yaşanmadığını savunarak, 31 Mart'taki seçimlerin yerel seçimden ziyade "geçim seçimi" olduğu görüşünü dile getirdi.

İbrahim Okan Özkan'a ziyaretlerinde, Vatan Partisi Çekmeköy Belediye Başkan adayı Songül Çağlar ve Kadıköy Belediye Başkan adayı Mehmet Çevik ile partililer eşlik etti.

Kaynak: AA / Politika

İbrahim Okan İstanbul Kadıköy İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title