Haberler

Hatay anketinde aradaki fark 10 puana yakın

Güncelleme:

Yerel seçimler için son dönemece girilirken Hatay'da yapılan ankete göre; AK Parti'nin adayı Mehmet Öntürk ipi göğüslüyor. Öntürk'ün yüzde 48.9'luk kesimin desteğini aldığı ankette CHP'nin adayı Lütfü Savaş yüzde 39'da kaldı. TİP'in adayı Gökhan Zan'ın oy oranı ise yüzde 5.1 olarak belirlendi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Optimar Araştırma, Hatay'da yaptığı anketin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Sonucu en çok merak edilen illerden biri olan Hatay'da yapılan ankete göre; Ak Parti'nin adayı yarışı kazanıyor.

ARADAKİ FARK 10 PUANA YAKIN

8-21 Mart tarihleri arasında 15 bin kişi ile yapılan araştırmaya göre; AK Parti adayı Mehmet Öntürk yüzde 48.9'luk kesimin desteğini alırken, CHP'nin adayı Lütfü Savaş ise yüzde 39'da kaldı. Son dönemlerde pazarlık iddiaları ile gündeme gelen TİP'in adayı Gökhan Zan ise aynı ankette yüzde 5.1'lik kesimden destek alabildi.

İşte Hatay anketinden çıkan sonuç;

Hatay'da seçim bitti gibi! Aradaki fark 10 puana yakın

LÜTFÜ SAVAŞ İNADI PAHALIYA PATLIYOR

CHP'nin deprem felaketinin yerle bir ettiği Hatay'da mevcut Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı yeniden aday göstermesi kentteki belli bir kesimin tepkisini çekti. Tepkilere kulak veren CHP yönetimi iyi bir aday bulamadığı için Savaş'ın adaylığını geri çekemedi ve devam kararı aldı.

CHP 2019'DA YÜZDE 55'LE ALMIŞTI

CHP, 2019 yılında Lütfü Savaş'la girdiği seçimi yüzde 55 ile kazanmıştı. Aynı seçimde AK Parti'nin adayı ise yüzde 42'lik bir kesimden destek almıştı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Mehmet Öntürk Lütfü Savaş Gökhan Zan AK Parti Hatay Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (46)

haksız mıyım:

deprem günü, halkının yardımına koşacağına, itfaiyeyi evine gönderip, para kasalarını kurtarmanın derdine düşen bir belediye başkanının herhalde bir daha seçilmemesi gerekir. sadece hatayda değil, kayıt dışı valiz dolu paraların sayıldığı her şehirde, halk bu soyguna dur demelidir. yoksa daha nice yüz milyonlarınız konserlerde heba edilir, eşe dosta peşkeş çekilir

418
153
yanıtYanıtla
varun um benim herşeyim:

Allah için uydurmayin uydurmayin deprem oldu bu onun suçu değil çokta güzel yönetiyordu dahası parayi saymış aldırmış olsa bile bu onları yemek için kaçtığı anlamına gelmiyor tabiki devlete ait parayı düşünecek molozlar altında hebami edecek siz olsanız ne yapardınız her zaman her yerde hatayin arkasında durdu ön yargı neden

yanıt115
yanıt177
Samet Kurumehmetoğlu:

Yani buradan anlıyorum ki Ak Parti veya diğer partiler asla böyle şeyler yapmıyor. Oysa sende anlasan ve bilsen ki hepsi aynı birebir hemde … taraftarca bir açıklama … ben yıllarca Ak Parti’de görev aldım. Senin söylediğin gibi değil.

yanıt95
yanıt43
Doğrucu vatandaş:

varun um benim herşeyim, devletin parasının adamın evinde ne işi var? Bu mu devlet anlayışınız? Hep derim ya, al birini vur ötekine, tencere dibin kara senin ki benden kara. Sağcısı solcusu, ilericisi gericisi, dinsizi dincisi, hiçbirinin bu ülkeye zerre faydası yok, aksine hep zarar hep zarar!

yanıt64
yanıt13
Hakan:

Hükümet neredeydi o gece? Belediye işçileri enkazın altındaydı.

yanıt63
yanıt30
Sezgin Sezgin:

Anket açıklamak yasak....

yanıt0
yanıt0
haksız mıyım:

deprem sabahı, halkın yardımına koşacağına itfaiye göndertip kendi evindeki para kasalarını kurtarmanın peşine düşen lütfu savaş elbette seçilmemelidir. kayıt dışı balya balya para sayan herkes 31 martta el çektirilmelidir.

121
146
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

meydanı boş bulmuşsun atıp duruyorsun herhalde iftara kadar devam edersin bu hızla

yanıt63
yanıt35
Nuri Aga:

Keşke miras olayında da yazsaydın. Ama nerde eee.

yanıt30
yanıt11
almırt:

hatayda insan varmı hala hataylılar yokta.

74
61
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title