Haberler

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert tepki: Muhalefetin oylarına göz dikmiş biri, bu halka kötülük ediyor

Güncelleme:

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin sanatçı ve siyasetçilere tepki gösterdiği bir videoyu alıntılayarak sert ifadeler kullandı. Say, "Muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu. Alacağı oy %2 olsa ne olur 3 olsa ne olur? Kendi işine mi yarar? Yıllarca, yıllarca koca bir blok oyu yenebilmek için, bir imkansızı başarabilmek için bunca emek vermiş bir ittifakı yıpratmaktan başka neye yarar?" dedi.

Seçimlere sayılı günler kala Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adayı olmak istemesine ve Millet İttifakı'na ilişkin kullandığı sert ifadelere yönelik tepkiler de sürüyor.

VİDEOSUNU ALINTILAYIP ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER SARFETTİ

Piyanist Fazıl Say, Twitter hesabından imza sürecinin bitmesine 1 gün kala 100 bin imzaya ulaşan Muharrem İnce'nin bir videosunu alıntılayarak sert tepkide bulundu.

"ALACAĞI OY YÜZDE 2 OLSA NE OLUR, 3 OLSA NE OLUR?"

Say, şu ifadeleri kullandı; "Bu kadar kritik bir seçimde, başarmak, aydınlığa varmak da bu kadar yakınken, bir araya gelmeyi başarmış bir muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu. Bilgisizliğe, kültürsüzlüğe, sıradan bir şovmene, bir ikinci RTE vakasına oy verecek lüksü yok bu halkın. Alacağı oy %2 olsa ne olur 3 olsa ne olur? Kendi işine mi yarar? Yıllarca, yıllarca koca bir blok oyu yenebilmek için , bir imkansızı başarabilmek için bunca emek vermiş bir ittifakı yıpratmaktan başka neye yarar? Korkuyor muşuz ondan.. vayy bee.. Marifet yani korkutmak??"

"VİSKİSİNİ YUDUMLAYANLARMIŞ, SANA NE?"

Muharrem İnce'nin bazı sanatçılara yönelik sözlerine de sert çıkan Say, "Kim ulan sözde sanatçı? Kim? Kime ne diyorsun ? Viskisini yudumlayanlarmış? Sana ne? Kahvemi yudumluyorum ya da su içiyorum sana ne? Ne içeceğimizi bu yaşımızda ne yazacağımızı sana mı soracağız? Kore'de hayvanat bahçesinde Goril'in şartları düzelsin diye 130bin imza var" ifadelerini kullandı.

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert tepki: Muhalefetin oylarına göz dikmiş biri, bu halka kötülük ediyor

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert tepki: Muhalefetin oylarına göz dikmiş biri, bu halka kötülük ediyor

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Memleket Partisi Muharrem İnce Fazıl Say Magazin Politika Haberler

500

Yorumlar (20)

ismail balcı:

sözde demokratsınız belki adam sizden çok oy alacak nereden biliyorsunuz.

297
112
yanıtYanıtla
Davut Uysal :

Buna sorsan sanatçiyim der tarafsizim der. Ama bildigin partizan bu . Ama kudursada patlasada bu ve bunun gibi sozde sanatçı gerçekte partizan olanlara 21 yildir olduğu gibi yine BALKON KONUŞMASI DİNLETTİRECEĞİZ bundan kaçiş yok

217
77
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

ahkam kesene bak ..piyano çalmakla memleket idare edilmiyor vatandaşa ne faydan ne katkın oldu acaba ... muarrem hocanın yetiştirdiği öğrenciler bu ülkede makam mevki sahibi oldu öğretmenlere saygın olsun.

197
72
yanıtYanıtla
Google Hesap:

Yalakaya sanatcı demem ben..diyen kendileri

168
41
yanıtYanıtla
Poyraz:

İşinize gelmeyince hakaretin kralı sizde

176
31
yanıtYanıtla
Batman Malatya:

Sanatçı biraz tarafsız olur sanatçı değilde sanki chp nin genel başkanı.

156
46
yanıtYanıtla
Semih:

Chp'nin hdp ile ortaklığı sebebiyle 33 senelik chp'liğimden vaz geçerek oyumuzu gerçek ATATÜRKÇÜ olan sayın Muharrem İNCE bey efendiye vereceğiz, biz hain Atatürkçü değiliz.

137
50
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

muarrem adam gibi adam partiden uzaklaştirirken ellerinizi oğuşturuyordunuz ..ALLAH böyle büyük ALLAH işte şimdi muarreme muhtaç oldunuz....

133
42
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Efferim len Fazıl. Vallahi bu sefer haklısın.İstediğin gibi İnce'ye SAY :))

51
123
yanıtYanıtla
Serkan Bayındır:

İşte bu tip insanlar kendilerini üstün ırk gören tiplerdir, onlara göre dünya kendilerinin etrafında döner, düşünemez ki belkide Muharrem İnce yi isteyen bir çoğunluk var dır. Bence öyle de olacak..

129
43
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title