Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Çok kavgamız oldu ama bir tarzı vardı

Güncelleme:

İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını düzenlen törende açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski CHP lideri Kemal Kemal Kılıçdaroğlu için çarpıcı sözler sarf etti. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'yla çok kavgaları olmasına karşın kendine göre bir üslup ve tarzının bulunduğunu ancak Özgür Özel'in CHP liderleri arasında listenin en altına yuvarlandığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul'daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığı törende eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Erdoğan, çok kavga etmelerine karşın Kılıçdaroğlu'nun kendine göre bir üslup, tarz ve misyon sahibi olduğunu söyledi. Sözlerinin devamında CHP lideri Özgür Özel'in ise partinin genel başkanları listesinin en sonuna yuvarlandığını belirtti.

"ÇOK KAVGAMIZ OLDU AMA..."

Erdoğan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Bizim dönemimizde bu partide iki kez genel başkan değişti ama siyasi kalite ve kalibre noktasında her seferinde gelen gideni arattı. Rahmetli Deniz Baykal ile pek çok konuda anlaşamazdık ama siyasi birikimini takdir ederdimi Bay Kemal'le çok kavgamız oldu. Onun da kendine göre bir tarzı, üslubu, misyonu vardı. Özgür Efendi ise daha başlamadan listenin en altına yuvarlanmayı başardı."

"ESKİDEN İŞ BİRLİĞİNİ GİZLİ YAPIYORLARDI"

Erdoğan, sözlerinin devamında geçmişte SHP listelerinden Meclis'e giren HEP milletvekillerini hatırlatarak SHP'nin tarihe gömülüp gittiğini belirtti. Erdoğan isim vermeden CHP'nin daha önce de HDP/DEM ile iş birliğinde olduğunu ancak bunu gizli tuttuğunu, şimdi ise Özgür Özel döneminde bu iş birliğinin açığa çıktığına işaret etti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Kemal Kemal İstanbul Sözler Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Ütopik Yorumcu:

bazen açık sözlü olmak gerekiyor CHP nin başındaki en iyi başkan baykaldır. Terbiyeli milliyetçi partisini 3 kuruşa satmazdı siyasi birikim ve avukat olmasıda ona artı birikim veriyordu

91
44
yanıtYanıtla
Sabahattin Polat :

Ya rahmetli uçkurunada pek düşkündü, kahvaltıda ballı ceviz yerdi.

yanıt59
yanıt22
Tamirci Usta:

Kemal den sonra gelen kemal'den çeyrek eksik erdoğan'dan sonra gelen erdoğan'dan daha güclü olacak yani CHP'liler işiniz çok çok zor erdoganı devirmek için daha çoook dem leneceksiniz ama nafile erdogandan sonra gelen size erdoganı mumla aratacak

61
36
yanıtYanıtla
ibrahim ibrahim:

İLK DEFA Bİ KONU DA KATILIYORUM BEYEFENDİYE,HAYRET

53
28
yanıtYanıtla
recep kaya:

İBRAHİM EMİN OL BİZDE SİZDE İNANDIGIMIZ BİR LİDER CIKARSA AYNI FİKİRDE OLCAZ

yanıt29
yanıt2
recep kaya:

1 BEGENİDE BEN ATTIM TARAF OLMASAKTA HOŞ HAREKETLER

yanıt18
yanıt2
sade vatandaş:

KOLAY LOKMAYDI DEMEK İSTEDİ

yanıt49
yanıt43
Sabahattin Polat :

Beyefendi kim?

yanıt11
yanıt1
Ş K:

Sayın Cumhurbaşkanımız doğru söylüyor bende Kılıçtaroğlu genel başkanlıktan gidince üzülmüştüm bir Ak partili olarak. Chp chp olmaktan çıktı.

33
20
yanıtYanıtla
Blackened:

Bir sonraki kongrede Kılıçdaroğlu başkan o zaman :))

26
8
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title