Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çağlayan'daki teröristlerin en büyük hamisi CHP'dir

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'daki aday tanıtım toplantısında dün Çağlayan Adliyesi'nde yaşanan terör saldırısıyla ilgili CHP'yi eleştirdi. Erdoğan, "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük siyasi hamisi CHP'dir. Özgür Efendi, bu örgütün siyasi örgütün elebaşına genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bizzat selam gönderdi." dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Şanlıurfa'daki adayların tanıtım toplantısında konuştu. Konuşmasında dün Çağlayan Adliyesi'ne DHKP/C'li iki teröristin saldırı girişimini hatırlatan Erdoğan, "Bu saldırıyı yapanların en büyük hamisi Genel Başkanı olmak üzere CHP yöneticileridir. Özgür Efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden selam gönderdi." dedi.

"SALDIRIYI YAPANLARIN EN BÜYÜK HAMİSİ CHP'Lİ YÖNETİCİLER"

Dün İstanbul Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'ndeki polis kontrol noktasına DHKP/C'li iki terörist tarafından saldırı girişiminde bulunulmuş, olayda 2 terörist etkisiz hale getirilirken 1 vatandaş hayatını kaybetmiş, 3'ü polis 5 kişi de yaralanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün aday tanıtımı için bulunduğu Şanlıurfa'da saldırıyı hatırlatarak CHP'yi suçladı.

Erdoğan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "CHP siyasi mihengini kaybetmiş, yörüngeden savrulan bir partiye dönüşmüştür. Türkiye üzerinde hesabı olan herkesin kullanabileceği bir aparat haline gelen CHP'nin durumu, İstanbul'daki son terör saldırısıyla ortaya çıkmıştır. Bu saldırıyı yapanların en büyük hamisi Genel Başkanı olmak üzere CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden selam gönderdi. CHP yöneticilerinden bazıları eylemi yapan teröristleri savunmak için Meclis'e verdikleri soru önergeleri bile var."

"TERÖR ÖRGÜTLERİ CHP'Yİ KOÇBAŞI OLARAK KULLANIYOR"

Erdoğan, CHP'nin uzunca bir süredir PKK'nın siyasi uzantılarıyla yoldaşlık yaptığını söyleyerek "Terör örgütleri de iç ve dış uzantıları da CHP'yi koçbaşı olarak kullanmaktadır. Siyasette rotasını kaybeden CHP, Türkiye'ye dair hesabı olan tüm odakların oyuncağı olmuştur. Asıl suç siyasi kariyerleri uğruna kendini kullandıran CHP yönetimidir." ifadelerini kullandı.

"CHP YAPILMAMASI GEREKEN NE VARSA YAPTI"

Konuşmasında CHP'nin ülke aleyhine 5. kol operasyonuna destek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bu parti ülkemize yönelik kaos operasyonu olan Gezi olaylarına sahip çıktı. FETÖ'nün montaj kasetlerini Meclis gündemine taşıyarak darbeye ortak oldu. PKK terör örgütü mensuplarını yurtsever diye sahiplendi. 15 Temmuz'da tankları alkışladı. Yapılmaması gereken ne varsa hepsini yaptı, yapıyor." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çağlayan'daki teröristlerin en büyük hamisi CHP'dir

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

Çağlayan Adliyesi Şanlıurfa Çağlayan 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (47)

Ancinsan Toranaga:

Çok doğru On Numara söz çok doğru demiş Sayın Cumhurbaşkanım ????????

448
626
yanıtYanıtla
Cevap :

Yağcılarda inecek var.

yanıt475
yanıt109
erco erco:

Nasil bir isim böyle Kamuflajinda bir uslübu olur.

yanıt64
yanıt13
KARAYEL:

soru isaretleri ne icin? Yani sen kendindemi söylediklerinin dogrulugundan emin degilsin, soru isaretleri ne icin? yoksa aldigin egitim eksikligindenmi, yoksaa... adamin dedigini beynin pek almadigindanmi siraladigin soru isaretler ne icin?

yanıt58
yanıt11
Sktgdn:

Bırak artık çamur atmayı iftira atmayı haramdır haram,

640
203
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Yalan mı???Her gün beş vakit elebaşını anmadan duramıyorlar...

yanıt172
yanıt467
Ancinsan Toranaga:

Neresi yanlış neresi yalan iftira sizin cibiliyetinizdir

yanıt110
yanıt338
Güven ozban:

Bunları ülkeye sokan sensiz

474
81
yanıtYanıtla
Firat Tas:

Beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını söylediklerinizi gördük okyanus ötesine selam yollayıp ağlayanlarıda

192
11
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Prensip , çamur at izi kalsın . Salla , nasılsa Meee ler anlamaz .

164
17
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title