Haberler

CHP aday tanıtım toplantısında dikkat çeken detay! Kılıçdaroğlu, davet gelmesine rağmen katılmadı

Güncelleme:

CHP İstanbul aday tanıtım toplantısı, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'in katılımıyla gerçekleştiriliyor. Etkinliğe tüm eski genel başkanların davet edildiği, ancak Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti kabul etmeyerek programa katılmadığı öğrenildi.

CHP, İstanbul'da aday lansman tanıtım toplantısı düzenliyor. Aday tanıtım toplantısına eski genel başkanlar da davet edildi ancak eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu kabul etmedi. CHP'nin eski genel başkanlarından Hikmet Çetin ise salonda etkinliği takip ediyor.

ÖZGÜR ÖZEL SAHNEYE ÇIKTI

Adaylık lansmanına CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Açıklamalarda bulunan Özel, "Napolyon'un bana dünyayı verseniz ona başkent yaparım dediği şehirde, Fatih Sultan Mehmet'in çağ açıp çağ kapattığı şehirde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu ülkenin ziyneti dediği şehirde beş yıldır hizmet veren Ekrem İmamoğlu'nun yeniden beş yıl hizmet vermesi için bir aradayız.

Bir ülkenin olabilmesi için o ülkenin ordusunun sınırlarını koruması ve bir sözleşmesi olması lazım. Bir sözleşmemiz var. Hepimizin üzerinde mutabık olduğu bir anayasamız yok ama ilk dört maddesinde mutabık olduğumuz bir anayasamız var. O anayasa, değiştirilene kadar hepimizi bağlıyor. Eğer siz o anayasanın bir maddesini yok sayarsanız başka birinin de başka bir maddeyi yok sayma tartışmasını kabul edersiniz." dedi.

CHP aday tanıtım toplantısında dikkat çeken detay! Kılıçdaroğlu, davet gelmesine rağmen katılmadı

İMAMOĞLU'NUN SEÇİM ŞARKISI ÇALINDI

Salonda büyük bir kalabalık programı takip ederken, törende İmamoğlu'nun seçim şarkısı da çalındı. Toplantının yapıldığı salona "İstanbul'a hizmette tam yol ileri" sloganlarının yazıldığı afişler asıldı. Özel'in ardından İmamoğlu alkışlar eşliğinde kürsüye çıktı.

İMAMOĞLU: 25 YILDA YAPTIKLARINI, 4.5 YILDA YAPTIKLARIMIZLA KIYASLADILAR

İmamoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Aziz Atatürk'ten aldığımız ilhamla her türlü engele rağmen az zamanda çok ve büyük işler başardık. Bunca engele rağmen başardıklarımız bize güven ve cesaret veriyor. Bu cesaretle bir kez daha İBB aday tanıtım toplantısı için karşınızdayım. Beni oybirliğiyle aday ilan eden partimizin genel başkanı saygıdeğer Özgür Özel'e ve partimizin yetkili karar organında bulunanlara teşekkür ederim.

Sizlerin iradesiyle 2019'da bu şehirde köklü bir değişim başardık. Sizlerin desteğiyle biz başardıkça onlar 25 yılda yaptıklarını bizim 4.5 yılda yaptıklarımızla kıyaslamak zorunda kaldılar. Bu başarı hepimizin. Başarı İstanbul'un başarısıdır. Tüm inancımla söylüyorum ki hep birlikte başarmaya devam edeceğiz."

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu İstanbul Gündem Politika Haberler

500

Yorumlar (27)

Ferhat Karahan:

istanbulda. Yaşayan bir vatandaş olarak hangi başarı merak ettim ?

299
134
yanıtYanıtla
metehan metehan:

Musluk takmisti ya bi ara onu diyor buyuk basari muslugun maliyeti oraya yapilan reklamin milyonda 1 i etmiyor bide ibrik koydu mezarliklara buyuk hizmetler bunlar

yanıt211
yanıt77
Halit:

imamoğlu sana tatil yakışıyormuş ondandır bu saatten sonra ağzınla kuş tutamazsın zaten

226
119
yanıtYanıtla
Mehmet Tunç:

Musluk açanlar toplanmış yenileceksiniz sonçıpınış larınız

202
83
yanıtYanıtla
Yusuf GÜÇLÜ:

Hakikaten İstanbul'un kaybedecek 1 saniyesi bile kalmadı. Ekrem başkan ile İstanbul'un yürüyeceğine önceden de inanmıyordum şimdi hiç inanmıyorum

191
86
yanıtYanıtla
Ferhat Karahan:

İstanbulu trafiği mi çözüldü haberimiz yok suya yapılan zamlar mi 2019 yılında m³ fiyatı 9.65tl olan suyun suanki fiyatı 30,99 tl yani %320 zam yapılmış

159
71
yanıtYanıtla
Temel Temel:

2019 dolar 6.6 Tl idi sen nerede yaşıyorsun

yanıt66
yanıt83
Deniz Çapa:

Binali yıldırım 2019 seçimi öncesinde ne demişti ? İstanbul trafiği çözülemez. Buna rağmen Maltepe ye yer altı tüp geçit yaptı. Üstelik İBB nin imkanlarıyla

yanıt35
yanıt34
meko:

Yalan konuşuyorsun dün ödediğim faturaya baktım birim fiyatı15.82 tl

yanıt39
yanıt42
Sezgin Sezgin:

Eyy gidi Ferhat İmamoğlu nu suçlamak isterken İmamoğlu mum dolar bazında suyu ucuzlartıgını resmen itiraf ediyon haberin yok...2019 da dolar bazında metreküpü 1.5 dolar şimdi 1 dolara düşmüş...Kim daha pahalıya suyu satmış... seninkiler satmış

yanıt25
yanıt20
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title