Haberler

Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici: İstanbul'da aday çıkarmama eğilimindeyiz, Murat Kurum'a hayırlı olsun

Güncelleme:

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, yerel seçimde AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'a destek vereceklerini açıkladı. Destici, "Biz İstanbul'da aday göstermeme eğilimindeyiz. Dün İBB adayı Murat Kurum'u da arayarak hayırlı olsun dileklerimi ilettim." dedi.

Mustafa Destici, TBMM'de Parlamento Muhabirleri ile bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Destici, yerel seçimde AK Parti'nin dün duyurduğu İBB adayı Murat Kurum'a destek vereceklerini duyurdu.

"İSTANBUL'DA ADAY GÖSTERMEME EĞİLİMİNDEYİZ"

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, TBMM'de Parlamento muhabirleri ile bir araya geldi. Burada gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Destici, yerel seçimlere de değindi. AK Parti'nin İstanbul adayına ilişkin de konuşan Mustafa Destici, "Biz İstanbul'da aday göstermeme eğilimindeyiz. Murat Kurum'a hayırlı olsun diyorum." dedi.

"MUTLAKA SEÇİME AYRI GİRECEĞİMİZ YERLER DE OLACAK"

Destici, sözlerine şöyle devam etti: "Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerle ilgili değerlendirmesi de, genel seçimlerdeki birliğini, gücünü koruyarak seçimlere katılma noktasına çalışma yürütmektedir. AK Parti ve MHP arasındaki görüşmeler uzlaşıyla tamamlanmıştır. Bizimle ve diğer partilerimizle olan görüşmeler de devam etmektedir. Mutlaka ayrı gireceğimiz yerler de olacak, birlikte seçime gireceğimiz yerler de olacaktır. Bunlar il de olacaktır ilçe de olacaktır. Genel fotoğrafta iş birliği içinde seçime girilecektir. Cumhur İttifakı tıpkı genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerden de başarıyla çıkacaktır.

Büyükbirlik Partisi lideri Mustafa Destici: İstanbul'da aday çıkarmama eğilimindeyiz, Murat Kurum'a hayırlı olsun

"KURUM'U ARAYARAK İYİ DİLEKLERİMİ İLETTİM"

Dün İstanbul'da Sayın Cumhurbaşkanımız bazı büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını açıkladı. Hayırlı olmasını diliyorum. Başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayımız Sayın Murat Kurum olmak üzere diğer adayları arayarak hayırlı olsun dileklerimi ilettim"

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Murat Kurum İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

meko:

Aday gösterse ne olur kaç oyu var zaten seçilecek durummu var

130
21
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

İyi parti için aynı şeyi desene, " İstanbul da kaç oyun var eyy iyi parti niye aday gösterecen İstanbul da" desene

yanıt18
yanıt19
meko:

İyi parti içinde geçen gün aynı yorumu yaptım sezgin bey

yanıt19
yanıt7
Adanali:

CHP akıllı davranmaz hdpninnn oyunu almazsa kesinlikle kazanamaz ama Hdp olarak biz kesinlikle chpyi desteklemicez o kesin

30
52
yanıtYanıtla
Temel Temel:

Hdp nin %80 Akp ye oy veriyor sen neyin hikayesini okuyosun

yanıt69
yanıt27
Sezgin Sezgin:

CHP adayına oy vermeyecen de kime verecen akp adayına mı.. başka secenek mi var..

yanıt30
yanıt6
Adanali:

Hayır kendi adayımızla cikicaz başka bir seçenek yok

yanıt7
yanıt9
YİĞİT TÜRKALP:

ORTALIK ÜRÜNÜSÜNÜZ.BİR ORDA,BİR BURDA......

yanıt17
yanıt3
Sezgin Sezgin:

Kendi adayınla çıkacağına hiç zahmet etme git direk akp adayına oy ver... Kendin aday çıkarman direk akp yi kazandırman demek zaten...

yanıt9
yanıt9
Mehmet Vatandaş:

Güldürme insanı yahu

53
8
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title