Haberler

Bülent Arınç'ın yeğeni siyasete atıldı! İşte rozetini taktığı parti

Güncelleme:

AK Parti kurucularından olan Bülent Arınç'ın yeğeni Ezgi Akgun Biber, Demokrat Parti'ye katıldı. Biber, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Adalet çığlıklarına daha fazla duyarsız kalamazdım" ifadelerine yer verdi.

Son dönemlerde hükümete yönelik sert eleştirileri ile adından söz ettiren Eski TBMM Başkanı ve AK Parti kurucularından Bülent Arınç'ın Ezgi Akgun Biber, Demokrat Parti'ye katıldığını ve siyasete atıldığını duyurdu.

"SÖZ MİLLETİNDİR"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Biber, "Güzel ülkemin her köşesinden yükselen adalet çığlıklarına daha fazla duyarsız kalmamak adına bugün itibari ile daha özgür siyaset yapabileceğime ve duyulmak istenenleri değil de, gerçekleri özgürce konuşabileceğime inandığım Demokrat Parti'ye katıldım. Yeter! Söz milletindir!" ifadelerine yer verdi.

Arınç ve yeğeni Ezgi Akgun Biber;

Bülent Arınç'ın yeğeni siyasete atıldı! İşte rozetini taktığı parti

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Bülent Arınç Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

Yusuf Yaşar:

Kendisi ney ki yeğeni ne olsun? Şunlardan gibilerinden bu millet kurtulsa keşke

451
59
yanıtYanıtla
Serdar Aldırmaz:

Adalet çığlıklarına duyarsız kalamamış:)))

267
35
yanıtYanıtla
Muammer Mizrak:

Vatanı sevmeyenler için adalet arayacaklar şehitler için deyil Türkiye için deyil yazik çok yazık

225
61
yanıtYanıtla
Koparan:

İstersen uzaya çık..

218
19
yanıtYanıtla
Atakan Tasli:

Kimler için Adalet arayacaksınız?

73
8
yanıtYanıtla
orhan Yılmaz:

Şu ülkede ne kadar çok önyargılı insan var. Yazık bide okumuş insanlar. İnsanın önce kendisine saygısı olacak.

0
2
yanıtYanıtla
Sinan Şimşek:

Bizde yıllardır bunu bekliyorduk zaten

0
1
yanıtYanıtla
Paraner:

akpye almamışlardır o yüzden gitmemiştir

1
0
yanıtYanıtla
Can Sargin:

Bir sen eksiktin siyasette ?? sensiz olmazdı emin ol. Allahım yarabbim ne günlere kaldık. Herkesin yeğeni, torunu, oğlu, ıvırı, zıvırı girmek zorunda mı ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title