Haberler

Beyazıt Camisi'nde Filistin için gıyabi cenaze namazı kılındı

Güncelleme:

Beyazıt Camisi'nde bir araya gelen sivil toplum kuruluşu üyeleri, Filistin'de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı. İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, İsrail'in saldırıları kınandı ve Filistin'e destek çağrısı yapıldı.

Beyazıt Meydanı'nda Filistin'e destek eylemi gerçekleştirildi

İSTANBUL - Sivil Toplum Kuruluşu üyeleri Beyazıt Meydanı'nda bir araya geldi. Cuma namazının ardından Gazze'de hayatını kaybedenler için Beyazıt Camii'nde kılınan gıyaben cenaze namazının ardından kalabalık grup Beyazıt Meydanı'nda İsrail'i protesto etti.

İsrail tarafından gerçekleştirilen saldırılar sonucu Gazze'de hayatını kaybeden siviller için Sivil Toplum Kuruluşu üyeleri Beyazıt Meydanı'nda bir araya geldi. Cuma namazının ardından Gazze'de hayatını kaybedenler için Beyazıt Camii'nde gıyaben cenaze namazı kılındı. Gıyaben kılınan cenaze namazının ardından kalabalık grup Beyazıt Meydanı'nda toplanarak İsrail'in Filistin'e yönelik gerçekleştirmiş olduğu saldırıları sloganlar atarak protesto etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Filistin İsrail İHH Genel Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title