Haberler

Bakan Işıkhan'a İsrail protestosu! Açıklama yapmadan hızla uzaklaştı

Güncelleme:

Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Vedat Işıkhan, Bursa'da katıldığı bir programda İsrail ile devam eden ticaret sebebiyle protesto edildi. Protestocular, Filistin'e sahip çıkılmadığını ve İsrail ile olan ticaretin durdurulması gerektiğini dile getirdi. Bakan Işıkhan, protestoculara herhangi bir açıklama yapmadan hızla uzaklaştı.

Bursa'da düzenlenen 'Sivil Toplum Kuruluşları ile Buluşma' programına katılan Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Vedat Işıkhan, Filistin'e sahip çıkılmadığı gerekçesiyle bazı vatandaşlar tarafından protesto edildi.

"BU KİRLİ SİYASETİ SONLANDIRIN"

İsrail ile ticaretin devam edilmesine tepki gösteren vatandaşlar, "Bu kirli siyaseti sonlandırın, limanları siyonizme kapatın" sloganları attı. Protestocular "Türk vatandaşı olarak size sitemkarız, Gazze üşüyor, Filistin aç, İsrail ile ticaret devam ediyor. Lütfen bu kirli siyasetin sonlandırın, limanlar siyonizme kapatılsın" diye tepkilerini dile getirdi. Bakan Işıkhan protestoculara hiçbir açıklama yapmayarak hızlıca uzaklaştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Vedat Işıkhan Filistin İsrail Bursa İnsan Hakları Hukuk Politika Dünya Haberler

500

Yorumlar (15)

Mehmet Kılınç:

Kahrolsun İsrail,İsrail işbirlikçilerine lanet olsun !

276
10
yanıtYanıtla
Berham Duygulu:

Para için imanı satan dünyaya tapandır bütün vatanlar Allah'ındır kimse aç kalma korkusuyla Müslümanların öldürülmesine göz yummasin ya münafığız diyip para yemeye devam edin yada okadar Müslümanlık taklidi yapmışken bizahmet İsraile haddini bildirin riyakarlığın vakti değil

114
7
yanıtYanıtla
şaziye kablan:

Bizim inancımızda zulme sessiz kalmak bile zulme ortak olmak anlamına gelir, zalimin ihtiyaçlarını karşılamak sessiz kalmanın ötesinde zalime yardım etmek demektir. Meydanlarda atılan İsrail karşıtı nutuklar samimiyetsiz ve ikiyüzlü

113
3
yanıtYanıtla
nnnnn:

Tabiki insan hayatı çok önemli. hepimiz görüyoruz üzülüyoruz izlyemiyoruz bakamıyoruz bile haberlere, utanıyoruz da. Ama işin diğer boyutu da şu ki bu ülkede bir çok insanın nerde kendi karnı kendi açlığı kendi kendi yani... Onun için devletten destek para maaş zam bbeklentisinde herkes ölüm be bu görünen gerçekleri unutup onun için birşekilde mecburen oluyor ticaret. Herkes çıksa deseki herşeye razıyız aç kalsakta gerekeni yapalım israile arkasındayız bu devletin dese o zaman olur bişeyler.

4
39
yanıtYanıtla
azyazar yazmaz:

En büyük zararı ve kaybı Çanakkale de gördü bu millet.Sonrasında küllerinden yeniden doğdu.Memleketi ayakta tutan bir İsrailse varsın tutmasın istemiyoruz.Meydanlarda yermek ticarette vermek, iyi niyetli bütün vicdanlara ihanettir.

15
1
yanıtYanıtla
Sezgin Avcı:

Staj mağdurlarına da cevap vermedi aynı şekilde uzaklaştı adamlar ne güzel kimseye cevap yok dön arkanı git ne güzel dünya

14
0
yanıtYanıtla
Mehmet Ttt:

Mantığa bak. "Kız kötü yolda ama eve iyi para kazandiriyor" anlayışı. Sorsan şimdi din imam neler neler söyler

12
1
yanıtYanıtla
Zohan Coharyan:

İsral bir terör organizasyonudur. Bir devlet değildir. Orası Filistin'dir. İngiltere'ye karşı kaybettiğimiz İslam topraklarıdır.

12
1
yanıtYanıtla
ali taş :

Şunu açıkça söyleyin. Siz Allaha değil mamona inanıyorsunuz.

10
0
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Demek ki Benim Ulkem 2 Yuzlu..

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title