Haberler

Ankara'da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Güncelleme:

Ankara'da düzenlenen operasyonla göçmen kaçakçılığı organizatörlüğü yaptıkları tespit edilen 3 kişi tutuklandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, kaçak göçmenleri yurda sokan ve yurt dışına çıkmalarını sağlayan organizatörler yakalandı. Operasyonda 3 cep telefonu, 4 bin 510 lira ve göçmen kaçakçılığında kullanılan 3 araç ele geçirildi.

ANKARA'da göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 17 kaçak göçmen ile organizatör olduğu tespit edilen 3 şüpheli yakalandı. Şüpheliler adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçak göçmenleri yurda sokan, geçici süreyle barındıran ve yine kaçak yollarla yurt dışına çıkmalarını sağlayan organizatörlerin yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmalar sonucunda örgütlü olarak göçmen kaçakçılığı suçunu işleyen 3 şüpheli tespit edildi. Göçmen organizatörlerini yakalamak için geniş çaplı araştırma ve takip başlatan jandarma ekipleri Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde dün bir dinlenme tesisine operasyon düzenledi. Operasyonda 3 organizatör şüphelisi ve 17 yabancı uyruklu kişi yakalandı.

Yakalanan şüphelilerin üzerinde yapılan aramada; 3 cep telefonu, 4 bin 510 TL nakit para ele geçirilirken, göçmen kaçakçılığında kullanıldığı belirlenen 3 araca el konuldu.

Adliyeye sevk edilen E.B., C.B. ve İ.A. isimli şüpheliler işlemlerin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Başsavcılığı Cep Telefonu Göçmen Ankara Tutuklama Operasyon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title