Haberler

AK Partili vekil adayı ziyaret ettiği esnafın iş yerinin camına bu notu yazdı

Güncelleme:

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç, Yomra ilçesinde esnaf ziyareti yaparken "Seçimden sonra da bekleriz" diyen esnafın iş yeri camına keçeli kalemle "14.04.2023 Ben Vehbi Koç, Seçimden sonra tekrar geleceğim.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç, Yomra ilçesinde esnaf ziyareti yaparken "Seçimden sonra da bekleriz" diyen esnafın iş yeri camına keçeli kalemle "14.04.2023 Ben Vehbi Koç, Seçimden sonra tekrar geleceğim. Unutursam Lütfen Arayın" notunu yazarak vatandaştan kopmayacağının mesajını verdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç ilçe programları kapsamında gittiği Yomra'da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 14 Mayıs 2023 seçimleri için destek istedi.

14 Mayıs 2023 seçimlerinin yalnızca bölgesel değil küresel manada büyük bir önem taşıdığını belirten Milletvekili Adayı Vehbi Koç "Her yüzyılda dünya üzerinde kartlar yeniden karılır ve yeni güç dengeleri oluşur. İşte bu yüzyılda da yerel güçten bölgesel güce geçiş yapan Türkiye'nin daha da güçlenerek küresel bir güç olma hedefini Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan 'Türkiye Yüzyılı' olarak belirledi. Yeni yüzyılda ülkemizi bir üst kategoriye taşıyabilmenin tek şartı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden devlet başkanı seçilerek TBMM'de iktidarı sağlamlaştıracak yeterli çoğunluğa ulaşmasıdır. Tüm gayretimiz, mücadelemiz; 20 yıldır verilen emeklerin heba olmaması içindir" dedi.

Yomra ilçe ziyaretinde vatandaşlarla güzel diyaloglar kuran Milletvekili Adayı Koç bir esnafın kendisine, "Vekil seçilince daha hiç uğramıyorsunuz" deyince iş yerinin camına keçeli kalemle, "14.04.2023 Ben Vehbi Koç, Seçimden sonra tekrar geleceğim. Unutursam Lütfen Arayın" yazarak, telefon numarasını da altına ekledi. Milletvekili Adayı Koç bir kaç dükkanın ofis camına da aynı kelimeyi yazarak çevresindekilerden takdir topladı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milletvekili Adayı Milletvekili Vehbi Koç AK Parti Trabzon Yomra Politika Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title