Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi'den Gaziye Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, 26 Temmuz 2012 tarihinde Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yola döşenen mayının uzaktan patlatılması sonucu ağır yaralanan gazi Mustafa Bayram'ı Manisa'nın Turgutlu...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, 26 Temmuz 2012 tarihinde Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yola döşenen mayının uzaktan patlatılması sonucu ağır yaralanan gazi Mustafa Bayram'ı Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki evinde ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Milletvekili Uğur Aydemir, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ve beraberindeki heyetle birlikte gazi Er Mustafa Bayram'ı ziyaret etti. Tanrıverdi burada yaptığı açıklamada, "Mustafa kardeşimiz Lice'de gazi oldu. Bu kendisi ve bizim için onurdur. Mustafa kardeşimiz bir an önce iyi olsam, o kahpe PKK'ya karşı mücadele versem, milletimi korusam, devletimi korusam, bayrağımı korusam heyecanını yaşıyor. Doğrusu bu heyecan bizim için daha da mutluluk veren bir heyecandır. Bizim milletimizin değerleri için canını ortaya koymak adına önemli bir ifadesidir. Bu yürekliliğinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Anne ve babasını tebrik ediyorum. Böylesi yürekli evlatlar yetiştiriyorlar. Bu yürekli evlatlar dünya barışını sağlayacaklar. Bugünler uzak değil. Biz terörü lanetliyoruz. Terör insanlık düşmanı, ancak son günlerde gerek Diyarbakır'da, gerek Hakkari'deki olaylarda PKK terör örgütü sadece insanlık düşmanı olduğunu göstermedi, aynı zamanda İslam düşmanı olduğunu gösterdi. Bu mübarek Ramazan ayında hiçbir din insanların katledilmesine müsaade etmez. Zerdüşt dini mensupları olduklarını biliyorduk, ancak bu kadar zalim, bu kadar cani olabileceklerini bu ayda öğrendik. Ancak şartlar ne olursa olsun böylesi kahraman evlatlarımız vatanını, milletini düşünen, bayrağını düşünen, insanını düşünen evlatlarımız ve milletimiz olduğu sürece bu terör örgütü muradına eremeyecektir. Türkiye'nin düşmanı hangi ülkenin maşası olursa olsun ona destek veren ülkeler de hesabını vereceklerdir, ödeyeceklerdir. Türkiye sahipsiz değildir. Türkiye kendi gençleri ve dinamikleriyle elbette kendi sınırlarını koruyacak, insanını koruyacak güçtedir. Biz barıştan yana olduğumuzu her zaman ifade ediyoruz. Dünya insanlığının barışından yana olduğumuzu her zaman söylüyoruz. Zulüm, terör nereden gelirse gelsin lanetliyoruz. ve teröre son verilmesi için elinden gelen gayreti gösteriyoruz. Özellikle Hakkari olaylarından sonra hükümetimizin aldığı kararlar, silahlı kuvvetlerimizin o bölgedeki rotasyonlarıyla herhalde bir daha böylesi terör estirme cesareti bulamayacaklar. Sonuna kadar hükümetimiz terörün üstesinden gelmek için kararlıkla yürüyecektir" dedi.

Bütün bunların Türkiye'nin önünün kesilmesi için yapıldığını söyleyen Tanrıverdi, "Ama Türkiye'nin tekerleği o kadar süratli dönmektedir ki, bütün bunlar Türkiye'nin gelişmesine, büyümesine engel olamayacaktır. Hiçbir engeli kabul etmiyoruz. Önümüze çıkan her engeli millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız. Gazi kardeşimize geçmiş olsun diyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, hepimize geçmiş olsun" diye konuştu.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ise, "Mustafa kardeşimiz Turgutlu'nun gururu, kendisi ile gurur duyuyoruz. Kendisi o hain saldırıdan yaralı olarak kurtuldu, arkadaşları ise şehit oldu. Allah kendisini bize bağışladı. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Mustafa kardeşimizin ve ailesinin yanındayız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Serhat Orhan Turgutlu Lice Politika Güncel Haberler

title