Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş'tan Esnaf Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Diyarbakır'da esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Diyarbakır'da esnaf ziyaretinde bulundu.

Kent Ekonomileri Forumu Toplantısı'na katılmak üzere Diyarbakır'da bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ulu Camii'nde kıldığı ikindi namazının ardından esnaf ziyaretinde bulundu. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz ve İl Başkanı Aydın Altaç'ın yanı sıra çok sayıda kişinin eşlik ettiği ziyarette Kurtulmuş, Sur ilçesinde bulunan İspahi Pazarı esnafıyla sohbet etti. Bir tütün satıcısının dükkanına uğrayan Kurtulmuş, sigara içmediğini belirterek, içenlerin ise yerli tütün tüketmelerini önerdi. Yerli tütünü desteklediğini ifade eden Kurtulmuş, "Sigara içmeyen ve sigaraya karşı olan birisi olarak, içen de yerli tütün içsin hiç olmazsa" dedi.

Ziyaret sırasında Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde sorunlar olduğunu belirterek tepkisini dile getiren bir esnaf ise, Kurtulmuş'tan sorunların giderilmesini talep etti. Esnaf ziyaretinin ardından Numan Kurtulmuş ve beraberindekiler, Diyarbakır Tarih ve Kültür Araştırmaları Derneği'ni ziyaret etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Numan kurtulmuş Mine Lök Beyaz Diyarbakır Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title