Haberler

Özel Haber) BBP'li Narin: "Cengiz Ergün'ü Destekleyeceğiz"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırkağaç İlçe Başkanı Latif Narin, gündeme damga vuracak çok önemli açıklamalarda bulundu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırkağaç İlçe Başkanı Latif Narin, gündeme damga vuracak çok önemli açıklamalarda bulundu. Narin, Manisa'nın MHP'li Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün çalışmalarını çok beğendiklerini ve kendisi hem kalben ve vicdanen hem de oy vererek destekleyeceklerini söyledi. Narin, Cengiz Ergün'ün Belediye'nin parasını daha önce ki belediye başkanı gibi hoyratça kullanmadığını ve çaldırtmadığını söyleyerek kendisini tebrik etti, fakat Ergün'ün üzerinde bir operasyon yapıldığına da dikkat çekti.

BBP İlçe Başkanı Latif Narin "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün başarılı çalışmalarını ve güzel hizmetler yaptığını duyuyoruz. Daha önce ki Başkan gibi Belediye'nin parasını hoyratça harcamadığını ve bir çok para kaynaklarını belediyeye doğru döndürdüğünü biliyoruz. Böyle olmasına da seviniyoruz. Ben kalben ve vicdanen Cengiz Ergün'ün Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını istiyorum. Çünkü milletin parasını çaldırtmadı, hoyratça harcamadı. Biz milletin parasını çaldırtmayan herkesle beraber oluruz. Ben bu nedenle Cengiz Ergün'ü tebrik ediyorum. Ama orada Cengiz Ergün'e bir operasyon yapıldığını düşünüyorum.

CHP'nin Özgür Özel'i aday yapması, CHP'nin MHP ile yarışmasıyla, malum iktidar partisinin önünün açılmaya çalışılmasını anlamak için alim olmaya da gerek yok" diye konuştu. Bir eliyle MHP'nin Bozkurt işaretini diğer eliyle ise BBP'nin işaretini yapan Narin, MHP'den yetiştiklerini hiç bir zaman unutmayacaklarını da sözlerine ekledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Cengiz Ergün Özgür Özel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

Mehmet Alimhmt@mynet.com:

Buyrub burdan yok. adama sormazlar mı senin partin yok mu? BBP lilerin fedakarca çalışmalarını heba etme hakkını kim verdi sana. bana ne MHP den. bence bir an önce BBP den istifa et ve o çok beğendiğin MHP ye geç. madem MHP liyi kendinden çok dürs görüyorsan o zaman BBP de ne işn var demezler mi? böyle kişiliksiz kişilerin BBP de yeri olmaması lazım. önce BBP den istifa et sonra başka partiye ye övgüler yap. BBP Genel Merkezi gereğini yapmasını bekliyoruz. Ha bu arada senin kişisel görüşünü BBP çatısı altında ve basın aracılığıyla yapman BBP ye ve safiyane çalışan BBP lilere ihanettir.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title