Haberler

    Chery'nin JAECOO 7'si Dünya Pazarlarında Test Ediliyor

    Güncelleme:

    Chery'nin 2023 yılında dünya pazarlarına sunmayı planladığı JAECOO 7 modelinin gerçek yol ve arazi koşullarına dair testleri devam ediyor. Araç, yüksek sıcaklık, toz ve zorlu off-road bölgelerinde başarılı bir performans sergiliyor.

    Chery'nin, 2023 yılı sonlanmadan dünyanın farklı pazarlarında yollara çıkaracağı JAECOO 7'nin gerçek yol ve arazi koşullarına dair testleri devam ediyor.

    Her yeni otomobilin pazara sunulmadan önce çok sayıda testini gerçekleştiren ve araçlar üzerinde çok sayıda ayarlama yapan Chery mühendisleri, farklı hava, iklim ve çevre koşullarındaki deneyimler için sürekli seyahat halindeler. JAECOO 7'nin en güncel test rotası, Wuhu'dan başlayarak Turpan, Dunhuang ve Golmud bölgesini kapsıyordu. JAECOO 7'nin karşılaşabileceği tüm olasılıkların dahil edildiği binlerce kilometrelik test rotasında, zorlu off-road bölgeleri de test kapsamına alındı.

    JAECOO 7 kabin ısısını 10 dakikada 44 derece değiştirdi

    Chery JAECOO 7, kabin sıcaklığını sadece 10 dakikada 44 derece düşürerek soğutma alanında önemli bir başarıya da imza attı. Yaz aylarında, Çin'in Turpan kentinde en yüksek sıcaklık 51 dereceyi aştı. Söz konusu sıcak dönemde, JAECOO test ekibi de bu bölgeye geldi ve JAECOO 7 ile kapsamlı testler yaptı. Yapılan testler; yüksek sıcaklıkta fren soğuması, sıcak çalıştırma, yüksek sıcaklıkta toz, yüksek sıcaklıkta dayanıklılık ve klima soğutması gibi birden fazla konuyu kapsadı. JAECOO 7, yüksek ısıya maruz kalma ve 75 derece sınırına ulaşan yüzey sıcaklığında yüksek dayanıklılık ve stabilite örneği sergiledi. İlk marşta çalışan SUV'da tüm fonksiyonlar normal çalışmaya devam etti. JAECOO 7, Turpan'daki zorlu yol koşullarıyla da karşı karşıya kaldı, üstün toz ve sızdırmazlık performansı ile temiz ve düzenli bir iç mekan sunarak Gobi Çölü'nün sarı kumlarına kolayca uyum sağlayarak yol almaya devam etti.

    Model, klima testinde de başarılı bir performans gösterdi. Test verilerine göre, JAECOO 7'nin iç mekan sıcaklığının 44 derece düşürülmesi sadece 10 dakika sürdü. Bu arada test yapıldığında, Turpan'da ortam sıcaklığı 51 dereceye ve otomobilin iç sıcaklığı da 80 dereceye ulaşmıştı.

    Çöl ve yüksek sıcaklık testiyle karşı karşıya kalan JAECOO 7'de aracı gerçek zamanlı olarak ayarlayan, yüksek performans ve hassas kontrol sağlayan ARDIS isimli çok yönlü akıllı arazi sistemi de sınavlardan başarıyla geçti. Entegre Qualcomm 8155 yongası, 540 derecelik şeffaf şasi tanıma özelliğiyle araç durumunu daha doğru ve daha sezgisel bir şekilde algılıyor ve böylece daha hassas ve kullanıcı dostu akıllı bir etkileşim sağlıyor.

    Çin, aynı gün içinde dört mevsim ve sadece 150 km içinde farklı hava koşulları ile dünyanın en karmaşık iklim ve coğrafi koşullarına sahip ülkelerinden bir tanesi. JAECOO 7'nin 15 bin kilometreyi aşan zorlu testleri hala devam ediyor. Bir sonraki durak, Çin'deki Qinghai-Tibet Platosu olacak. JAECOO 7'nin deniz seviyesinden 5 bin 200 metre yükseklikte, zorlu koşullarda yüksek performansını ne derece sürdürebileceği test edilecek.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Dünya Chery Otomobil Teknoloji Haberler

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

    5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
    Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

    Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title