Haberler

    Alfa Romeo'dan Yeni Model Atağı

    CARMEDYA.COM – Yeni modeller için kolları sıvayan Alfa Romeo, sekiz yeni modelin ilkini oluşturan yeni orta sınıf sedan modelini Haziran ayında tanıtmaya hazırlanıyor.

    Yeni modeller için kolları sıvayan Alfa Romeo, sekiz yeni modelin ilkini oluşturan yeni orta sınıf sedan modelini Haziran ayında tanıtmaya hazırlanıyor.


    952 kod adıyla geliştirilen otomobil, 2014 model Giulia temel alınarak tasarlandı. Bu yöndeki iddiaları Los Angeles Otomobil Fuarı’nda doğrulayan Alfa Romeo marka müdürü Harald Wester, modelin tipi konusunda yorum yapmazken, İtalyan üreticinin 2018 yılına kadar sekiz yeni modeli pazara sunma hedefi olduğu biliniyor. Fiat Chrysler CEO’su Sergio Marchionne’nin planı doğrultusunda ana hedef geçtiğimiz yıl 74 bin adetlik satış rakamı yakalayan markayı, 2018'de yılda 400 bin araç satan bir marka haline getirmek.


    Ora sınıf sedan ilk etapta üretilecek üç yeni modelden sadece birisini oluşturuyor. Diğer modellerin ise orta sınıf SUV ve üst sınıf bir sedan olması bekleniyor. Üst sınıf sedan pazarda BMW 5 ve BMW 7 serisi arasında konumlandırılacak. Orta sınıf SUV ise Audi Q5 ile rekabet edecek. Daha sonra bu modeli daha geniş bir SUV modeli takip edecek.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Los Angeles Alfa Romeo Otomobil Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
    5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

    5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title