Haberler

MHP Şehitkamil İlçe Koordinasyon Merkezi Açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehitkamil İlçe Koordinasyon Merkezi törenle açıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehitkamil İlçe Koordinasyon Merkezi törenle açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan açılış törenine; MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr Edip Semih Yalçın, MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Doğan, MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, MHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan, MHP Şahinbey Belediye Başkan Adayı Burhan Gündüz, MHP meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın ve beraberindeki il, ilçe belediye başkan adayları ve yönetim kurulu üyeleri açılış törenine katılan partilileri ve vatandaşları kapıda karşıladı. Törende mehteran takımı konuklara Osmanlı Marşlarını çaldı. Törende Milliyetçi Hareket Partisi'ne geçenlerin rozetleri, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından takıldı. Açılış törenine katılan davetlilerin Mevlit Kandili'ni kutlayarak açıklamada bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, "Peygamber efendimizin dünyaya gönderiliş gününün hayırlara vesile olmasını diliyorum. Özellikle ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu dikkate aldığımızda 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin bu ülkenin kurtuluşu olmasını Cenabı-Allah'tan temenni eder mübarek Mevlit Kandilinizi kutlarım" dedi.

Şehitkamil'e üç hilali takacaklarını dile getiren MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Doğan ise, şöyle konuştu: "Şehitkamil İlçe Koordinasyon Merkezini açmak için burada toplandık. Yapacağımız açılışla Şehitkamil İlçemize üç hilali takmış olacağız. Yapılacak 30 Mart seçimlerinde yalnız Şehitkamil'i değil tüm belediyeleri almak durumundayız. Çünkü; halk öyle istiyor."

Yapılacak seçimlerde vatandaşların doğru yönde tercih yapmalarını isteyen MHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan da, sözlerini şöyle sürdürdü: "Vatandaşların 30 Mart seçimlerinde ülkenin geleceği için oy vereceğini bilerek sandık başında doğru seçimi yapmalarını istiyorum. Çalışmalarımızda geçmişte kimin ne yaptığını değil bizim ne yapacaklarımızla ilgili olacaktır. Şehitkamil bölgesini hak ettiği noktaya taşımak için çalışacağız. Amacımız Şehitkamil bölgesinde yaşayan insanları hak ettiği yaşam koşullarına kavuşturmaktır. Alt yapılarımızla, imarlarımızla, modern yaşam alanlarımızla her yönüyle hazırlandık. Biz inandık yeter ki sizler de inanın. Şehitkamil Belediyesini MHP'ye kazandırmaya az kaldı. El ele, gönül gönüle, omuz omuza inşallah 30 Mart'ta bu zaferi ilan edeceğiz."

Açılış töreni Şehitkamil İlçe Koordinasyon Merkezi'nde verilen kokteylin ardından sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Edip Semih Yalçın Mehmet Doğan Şehitkamil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title