Haberler

MESO ve İNG Arasında Kredi Protokolü İmzalandı

Güncelleme:

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İNG Bank Manavgat Şubesi arasında kredi protokolü imzalandı.

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik, İNG Bank Akdeniz Bölge Müdürü Esen Cumhur Gömeç ve İNG Bank Manavgat Şube Müdürü Aytaç Bekir Yalın arasında gerçekleştirilen protokol töreninde esnafların yüzünü güldürecek bir anlaşma yapıldı.

* İlk Kredi Protokolü

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik kendi dönemlerinde yapılan ilk protokolün esnaf açısından önemli olduğunu ifade ederek, esnafların bu kredilerden ve bankanın sunmuş olduğu imkanlardan faydalanmalarını istedi. Esnafların zor ve sıkıntılı olduğunu, bankalardan aldıkları kredilerle ayakta kalmaya çalıştıklarını dile getiren Çelik, yapılan protokolden esnafların faydalanmalarını istedi. Çelik aylık 1.24 faiz oranından başlayan kredi protokolünün Manavgat esnafımıza hayırlı olmasını diledi.

* İNG Bank olarak esnafımızın yanındayız

İNG Bank Akdeniz Bölge Müdürü Esen Cumhur Gömeç;" İNG Bank olarak Manavgat'ta odamızla yapmış olduğumuz protokol kapsamında Manavgat esnafının iş hacminin büyütülmesi anlamında ürünlerimizi en iyi olanaklarımızla kendilerine sunarak onların büyümelerinde çözüm ortağı olmak istiyoruz. İNG Bank olarak Manavgat esnafının yanındayız. Protokolün Manavgat esnafına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Çelik Manavgat Akdeniz Gömeç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title