Haberler

Medcezir'de Orkun, Yaman'ı Çıldırttı

Güncelleme:

Star TV'nin sevilen dizisi Medcezir'de Mira'yı görüntülü arayan Yaman, karşısında Orkun'u yarı çıplak, Mira'yı da bornozlu görünce çıldırdı.

Star TV'de yayınlanan, Çağatay Ulusoy ve Sereney Sarıkaya'nın rol aldığı Medcezir'in 43. bölümünde; Yaman, Mira'yla ayrılığına son vermek isterken, Mira onu Orkun'la kıskandırmaya çalıştı.

GÖRDÜKLERİ KARŞISINDA ÇILGINA DÖNDÜ

Star TV'nin sevilen dizisi Medcezir'de Mira'yı SKYPE'dan arayan Yaman karşısınıda Orkun'un yarı çıplak Mira'yı da bornozlu görünce çıldırdı. Mira'ya Skype'tan mesaj atan Yaman, Orkun'un oyununa geldi.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Çağatay Ulusoy Sarıkaya Medcezir Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

mehtap:

daha cesur kıyafetler ve sahneler bekliyorum beğeni ile izliyorum

9
22
yanıtYanıtla
Efendi:

Tamam

yanıt0
yanıt0
suna:

çağatay gerçekten çok yakışıklı ve sportif öpüşme sahneleri çok inandırıcı başarılarının devamını diliyorum

4
15
yanıtYanıtla
baran:

suna hanım siz sadece çağatayı gördüğünüz için size öyle geliyor, bu konuda tez hazırlamışlığım var

yanıt0
yanıt0
ELVIRA.:

mira bununla yamani uzaklasirar. Yani Cagatay istediki mi opusme sahneler olmayacak.

2
10
yanıtYanıtla
kalavlake:

bornozsuz mira haberinide bekliyoruz

6
0
yanıtYanıtla
DİZİ KEYFİ:

BENCE DİZİ ÇOK GÜZEL MİRA VE YAMAN ARASINDAKİ KAPIŞMALARDA DİZİYE AYRI BİR GÜZELLİK KATIYOR BU ZAMANDA ARAYIPTA BULANAMAYAN AŞKLARI DİZİDE GÖSTERİYORLAR. DİZİ OYUNCULARIN HEPSİNİN AYRI BİR KARAKTERE BÖRÜNMESİ KOLAY DEĞİL. . . BU DİZİDE OYNAYAN TÜM OYUNCULARI TEBRİK EDERİM VE BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM. . .

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title