Haberler

    Zerrin Özer'e tecavüz eden kişiyle karıştırılan Güner Ümit isyan etti

    Güncelleme:

    Deneyimli sunucu Güner Ümit, YouTube'da yayınlanan Magazin Noteri'ne katılarak kendisini Zerrin Özer'e tecavüz eden Ümit Güner yerine koyanlara isyan etti. Ailecek perişan olduklarını söyleyen Ümit, "Geceleri uyuyamıyorum. Bu dünyanın cehennemi varsa yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

    Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Zerrin Özer, yıllar önce kendisine tecavüz eden müzik yapımcısının Ümit Güner olduğunu açıkladı. İtirafın kısa sürede gündem olmasının ardından yanlışlıkla görsel ve yazılı basında seslendirme sanatçısı olan Güner Ümit'in ismi ve fotoğrafları yer aldı.

    "OLAYIN ARDINDAN AİLECEK PERİŞAN OLDUK"

    Günlerdir bu çirkin karışıklıktan muzdarip olan Güner Ümit, Ali Eyüboğlu ve Seher Kılıç'ın Youtube'da yaptığı Magazin Noteri programına konuk oldu. Hakkında çıkan yalan haberlere isyan eden Güner Ümit, olayın perde arkasını anlattı. Bu olaydan dolayı bir haftadır ailece perişan olduklarını ve uyku uyuyamadığını belirten Güner Ümit, "Bir haftadır ailece çok sıkıntılar çekiyoruz bu olaylardan dolayı. Uyuyamıyorum artık. Robert de Niro'nun bir sözü var. 'Bu kötü dünyanın bir de cehennemi var.' diye on gündür bunu yaşıyorum" dedi.

    Zerrin Özer'e tecavüz eden kişiyle karıştırılan Güner Ümit isyan etti

    "İHALE BANA KALDI"

    Ümit, bu süreçte yaşadıklarını ve olayı nasıl öğrendiğini soran Ali Eyüboğlu'na şu yanıtı verdi:

    "Ben en son televizyonlara 2006'da çıktım. O günden beri de kendi halimde yaşıyorum, inzivaya çekildim. Benim sosyal medya hesaplarım da olmadığı için olayı arkadaşlarım haber verdiler. Dediler ki 'Ümit Güner diye biri bu haltı yemiş ancak basın bunu Güner Ümit diye çevirmiş.' Benim bu olayla bir alakam yok. Sen (Ali Eyüboğlu) bu olayın geçmişini benden daha iyi biliyorsun. Eskiden de Orhan Gencebay diye çevirmişlerdi. Şimdi de ihale bana kaldı. Pantolonu uyduramadılar, gömleği bana verdiler!"

    Usta sanatçı başına gelen durumun ardından yasal haklarını arayacağını da söyledi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Zerrin Özer Ümit Güner Güner Ümit Haberler

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

    5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
    Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

    Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

    500

    Yorumlar (20)

    cankan:

    iyide zerrin hanım bahsi geçen kişi vefat etmiş yani kendini savunma şansı yok evet yaptım yada asla yapmadım deme şansı yok bu da doğru değil yaşıyorken gidersin devletin polisin var mahkemesi var gereken yapılır yani yıllar sonra bunu söylemek yerine keşke o zaman gitseydiniz doğru olan oydu ceza o zaman adlaet verirdi gerekeni yapardı

    36
    4
    yanıtYanıtla
    hah hah hahhh:

    tilki tilkiliğini isbat edene kadar post elden gidermiş, adam haklı , bende inanırdım

    yanıt6
    yanıt0
    n61:

    birşeyler koparma peşinde ve reklamını yapıyor

    12
    16
    yanıtYanıtla
    MİNE:

    İyi o zaman senin adın pis bir işe yanlışlıkla karışınca sen susar oturursun.

    yanıt6
    yanıt1
    Pire Nejdet:

    Ne oluyor lan burada.Çabuk dağılın yoksa coplarım.

    yanıt0
    yanıt0
    SEYİRCİ:

    Güvensiz biri. Yapmasa bile, tavırlarıyla yaptı gözüyle bakılacak biri.

    5
    23
    yanıtYanıtla
    MİNE:

    Güner Ümit en iyisini yapmış. Tabii ki açsın davasını. Yılların sanatçısına bir isim benzerliği sebebiyle bu kadar çirkin iftira atılır mı yahu? Ayıptır araştırın edin öyle yazın neden bu adamın resmini kullanıyorsunuz? Ümit Güner yerine Güner Ümit diyorsunuz. Özür de dilemiyorlar. Açın davayı Güner Bey bu hadsizliğin cezasını ödesinler.

    22
    1
    yanıtYanıtla
    Zeynep:

    Bu adamın basına gelmeyen kalmadı, gaf yaptı yaktılar onu aynı gafı mali yaptı affettiler, simdi isim karmasası canını sıktı oysa cok iyi bir sovmendi, affedip bir sans verseniz bize ne güzel programlar yapardı

    20
    1
    yanıtYanıtla
    hilal bıyıklı:

    türküye zerrin özerden ibaret sanki. git derdini mahkemede çöz, ne ortalıklarda gezdiriyosun davanı

    19
    2
    yanıtYanıtla
    1453:

    takma kafanı hacı abi. biz sana güveniyoruz. sen iyi bir adamsın.

    14
    4
    yanıtYanıtla
    Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title