Haberler

Yunus Emre'nin yaptığı jet ski kazasının Acun Ilıcalı'ya faturası ağır oldu

Güncelleme:

Survivor All Star'da Yunus Emre, kullandığı jet ski'nin hakimiyetini kaybedince Nagihan'ın kullandığı jet ski'ye çarptı. Yürekleri ağza getiren kazanın Acun Ilıcalı'ya faturası ise 3 milyon TL...

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programlarından Survivor All Star'da tansiyon bir an olsun düşmüyor. Yarışmanın son bölümüne Yunus Emre'nin jet ski kazası damga vurdu.

NAGİHAN ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Son ödül oyununu kazanarak Turks ve Caicos Adaları'nda ultra lüks bir villada konaklama hakkı kazanan Kırmızı Takım, rüya gibi bir eve yerleşti. Birçok yarışmacının ödülün keyfini çıkarıp jet ski'yle turladığı anlarda ise yürekler ağızlara geldi. Kullandığı jet ski'nin kontrolünü kaybeden Yunus Emre, Nagihan'ın üzerine hızla ilerledi. Korkunç çarpışmanın sonunda Nagihan'ın kullandığı jet ski ortadan ikiye bölündü.

Yunus Emre'nin yaptığı jet ski kazasının Acun Ilıcalı'ya faturası ağır oldu

"ÖLDÜRÜYORDU BENİ"

Korku dolu anlarda Nagihan ise "Öldürüyordu beni, öyle gözü kör geldi ki. Bu adamla hiçbir şey yapılmaz. Abi ölüyordum lan ölüyordum" diyerek sert çıktı.

ACUN ILICALI CEZAYI KESTİ

Korkunç kaza ada konseyinde ele alındı ve Acun Ilıcalı Yunus Emre'nin faturasını kesti. Ilıcalı Yunus Emre'ye "Bundan sonraki herhangi bir ödülde kazandığın ödülde asla ve asla herhangi bir araçla buluşturmayacağız seni" dedi.

ZARAR 3 MİLYON TL

Bu kaza sonrası Yunus Emre'nin kazancı gündem oldu. Yunus Emre'nin Survivor'dan aylık 400 bin TL kazandığı ancak yaptığı kazanın Acun Ilıcalı'ya '3 milyon TL' zarar verdiği iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Survivor All Star Acun Ilıcalı Star Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

Erdi Turhan:

Bunları izleyen insanlara akıl fikir ihsan ediyorum. Bilgi çağında bu saçmalıkları izleyerek bunlara para kazandirmak ve bosa zaman harcamak cok büyük bir israf ve lüks

304
38
yanıtYanıtla
Canan Durmaz:

Bunları izleyen insanlara akıl ve fikri siz ihsan edemezsiniz. Allah'tan bu insanlara akıl fikir ihsan etmesini dileyebilirsiniz. Sadece bilmenizi istedim.

yanıt72
yanıt10
Fakır:

ulan bunlar 400 bin tllik aylık kazancı ne yapıyorda hakediyor

184
15
yanıtYanıtla
Pole star:

Vatandaş izleyince hakediyor!!!

yanıt75
yanıt13
VATANDAŞ:

Eski survivorlara bakınca ne kadwr samimiydi aç oldukları ve insanın açlık için neler yapabildiklerini görüyorduk... Şimdi ise bakıyorsun hepsi besili ve bakımlı eskiden adamlar zayıflıyordu şimdi ise kilo alıyorlar sanırım... O nedenle samimiyeti kalmadığı için izleme gereği bile duymuyorum

95
4
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

3 Milyon lira mı? Adamın çekirdek parası bile değil.

91
7
yanıtYanıtla
Vatanım Türkiye:

Biz de haber diye okuduk işte bunu

69
7
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Saklabanlik yaparak Aylık 400 bin TL kazanıyor millette enayi gibi okuya dursun

65
8
yanıtYanıtla
Hako Sanane:

3 milyon tl Acun için para mı yaw

48
5
yanıtYanıtla
Thomas Nakapiripirit:

Acun'un günlük masrafı,bir şey olmaz

36
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title