Haberler

Survivor All Star'a Duygu Çetinkaya Veda Etti

Güncelleme:

Survivor All Star'da ilk elenen isim Duygu Çetinkaya oldu. Duygu, veda sırasında tartışmalı olduğu Hilmicem'in suratına bile bakmadan diğer arkadaşlarıyla vedalaştı.

Survivor All Star'ın 7. bölümünde elenen isim olan Duygu Çetinkaya, veda etmeden önce duygularını paylaştı. Çetinkaya, vedası sırasında Hilmicem'e "Senle vedalaşmaya gerek yok" dedi ve diğer arkadaşlarıyla vedalaşarak adadan ayrıldı.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Duygu Çetinkaya Star Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

500

Yorumlar (38)

abcmobilWeb@haberler.com:

Turabi gibi ukala artist bir insani birinci yapan halka tebrikler.Duyguyu sevmiyorum ama Hilmicem unutmasin duygu kendini eleyip hilmicemi birinci olsun diye cikartmisti.En azindan Hilmicem ben cikayim diye sevmiyorsa bile soylemeyecekti.Ayrica efendi insanlar Anil Hasan ve Dogukandir halk bunlardan birini birinci yapmasi gerekir Turabi gibi sebelek bir insani degil.

51
23
yanıtYanıtla
Gamzeliiii90 Mobil-ANDROID:

HELAL OLSUN SANA HILMICEMM BU YAKISIRDIIII

50
5
yanıtYanıtla
BaranMobil-IOS:

Keşke şu Turabi artisti elense nkdr iyi olurdu

36
18
yanıtYanıtla
MesoMobil-IOS:

Şu Turabi denen kişiliksiz oylamada birinci oluyorsa bu ülkeden bi halt çıkmaz

32
20
yanıtYanıtla
Cafer AksoyMobil-IOS:

Turabi elenene kadar izlemeyin bu kadar basit acunu zengin ettiniz turabi kim....

36
15
yanıtYanıtla
XmanmobilWeb@haberler.com:

Chp liler baslayin akp nin yuzunden elendi diye

16
20
yanıtYanıtla
CemMobil-IOS:

Adam denince aklımıza HilmiCem gelecek artık..!!

28
7
yanıtYanıtla
MkmobilWeb@haberler.com:

İki şampiyon erkek ancak böyle başardı ama yanlış yol seçtiler kendilerineçok güveniyolar ama birileri onları altedecek büyüklenmenin alemi yok o kadar işe yaramayan kişi varken onu bilerek seçmeleri hoş olmadı helal duyguya...onlarda artık hiç huzurolmaz.gönüllüler sadece turabi ve hilmicemden ibaret değil..

14
20
yanıtYanıtla
mervemobilWeb@haberler.com:

Ağzı çok laf yapıyordu ama icraat yok duygu iyiki elendi pislik ona buna sataşıp kendini ön planda gstrmye çalışıyordu şimdi tamamen ön plana çıktı ha ha ha

28
6
yanıtYanıtla
Pinar.mobilWeb@haberler.com:

Cok Ama cok Büyük bir haksizlik yapildi duyguya ... Harbiden dürüst bir kadin ici disi bir... Hilmicem kalibinin erkegi degilmis ... Umarim bir sekilde Duygu geri döner herkezin agzinin payini veriyordu helal olsun

12
22
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title